Home / Verblijf / Barceloneta Appartement
Barceloneta Apartment

Barceloneta Appartement

Dit gezellige appartement in Barceloneta is perfect voor families of een groep vrienden die zoeken voor een comfortabel verblijf in Barcelona. Het is gekenmerkt voor zijn gezellige en heel praktisch interieur. Daarenboven is het ook gelegen op een unieke locatie tussen het strand van Barceloneta en de omgeving van Poblenou. Zoals de meeste appartementen in Poblenou, is dit appartement dichtbij Barcelona’s meest pittoreske parken en stranden. De flat is net gerenoveerd en biedt genoeg plaats en comfort aan de gasten die in het appartement verblijven.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Gezellig Barceloneta Appartement

Vanaf 1038€ / MAAND

Dit appartement in Barceloneta van 65m2 groot is minimalistisch gedecoreerd. Het geeft een proper en moderne uitstraling aan de ruimte. De woonkamer beschikt over een elegante houten vloer en meubels gemaakt uit licht hout. Een rode zetel en vele gekleurde kussen geven een leuke toets aan het design, dit wordt ook aangevuld door natuurlijke en warme tinten. De woonkamer heeft toegang tot het private balkon waar je een lekker koffie kan drinken aan het begin van een mooie nieuwe dag in Barcelona. Een kleine hal leidt je naar de eetkamer, bemeubeld met grote witte tafel en zwarte stoelen. Centraal in het appartement is de keuken gelegen, deze geeft directe toegang tot de woonkamer en de eetkamer. De keuken is uitgerust met een oven, stoof, microgolfoven, koelkast en afwasmachine. De pas gerenoveerde keuken is klaar voor jou om de heerlijkste maaltijden klaar te maken. Terwijl jij aan het koken bent, kunnen je vrienden of familie rustig genieten van een beetje rust in de zetel.


Barceloneta Apartment
Dining Room and Kitchen

Het huis heeft ook een uniek plaats om te slapen: een ruime master bedroom met een groot en comfortabel dubbel bed, een tweede kamer met een stapelbed, perfect voor kinderen of twee vrienden. De twee slaapkamers zijn gekarakteriseerd door het vele zonlicht dat binnen schijnt door de balkonramen tijdens de dag. De bedden zijn bedenkt met gezellige lakens en dekens. Ook zijn er zachte handdoeken die je kan gebruiken tijdens je verblijf. Er is ook genoeg opslagruimte voor je kleren, eten en bagage. Het appartement beschikt over een wasmachine en een droogkast.

6

Bunk beds perfect for children or friends. You will love the intricate details of this home.

Het appartement is gelegen in een rustige straat aan de rand van de woonwijk Poblenou op een wandelafstand van enkele van de mooiste stranden. Zo heb je het 600 meter lange Playa del Bogatell, bekend om zijn volleybal en ping pong cultuur, maar ook voor haar gezellige strand bars (de zogenaamde chiringuitos). In de buurt zijn het beroemde strand van Barceloneta en  Port Olimpic, met zijn populaire nachtclubs en elegante kust restaurants. Het appartement is ook slechts een paar minutes wandelen van Ciutadella Park en de dierentuin van Barcelona, hier kan je genieten van een romantisch picknicken of quality time doorbrengen met je familie.

Andere plaatsen in de buurt zijn de beroemde Torre Agbar en het innovatieve ontwerp Hub Barcelona toren. Hier worden leuke activiteiten aangeboden voor diegenen die de hedendaagse kant van Barcelona en de unieke architectuur willen verkennen. Sportieve gasten zullen vooral genieten van deze locatie vanwege de nabijheid van de grote parken en de boulevard. Dit zijn unieke en mooie plekken voor een ochtend loopje. Het appartement is gelegen op een korte afstand van de Llacuna en Bogatell (L2) metrostations. Hier kan je een metro nemen die je in enkele minuten brengt naar de populaire wijk El Born of de winkelstraat de Passeig de Gracia. Omdat de flat ver genoeg verwijderd is van de drukke toeristische centra van de Barrio Gótico en het strand, is dit appartement perfect voor diegenen die willen genieten van een rustig verblijf op enkele minuten weg van de actie.

buttomsNL

Looking to rent an apartment in Barcelona? Check out our special deals on apartments all over the city with Barcelona Home!

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven