Home / Over Barcelona / Studenten huisvesting in Barcelona
casa per studenti a barcellona

Studenten huisvesting in Barcelona

Anders dan andere reis bestemmingen is Barcelona een goede locatie om te studeren en om goede huisvesting te vinden. Het vinden van de juiste vestiging kan heel makkelijk zijn maar kan ook heel moeilijk zijn, dit hangt af van je budget en eisen. Zonder leeftijdslimiet of dure douane kosten kan je makkelijk gebruik ervan maken en een studie beginnen in Barcelona. Flats, hotels, hostels and appartementen zijn er in overvloed, je moet alleen nog de juist keuze maken.

Elke Barrio of buurt van Barcelona heeft honderden plekken om te verblijven, en met bedrijven zoals barcelona-home.com wordt het makkelijker om een passend verblijf te kunnen vinden. We hebben alleen je reis datums nodig, je budget range en het type accommodatie je zoekt. Barcelona-home doet de rest. Je krijgt een lijst met passende locaties in meerdere buurten van de stad zodat er altijd wel een die goed is. Het is dan jou keuze welke het wordt en finalesier de huur zodat je kunt gaan studeren in Barcelona met alle gemakken voorzien.

student flats

Vind nu uw accommodatie!

Ruime eenpersoonskamer vlak bij de Sagrada Familia

Vanaf 415€ / MAAND

 Spacious single room, Sagrada Familia, Barcelona

Nederlands

Vereisten

Wanneer u besluit om een lux appartement, een loft, hotel of een hostel te huren is Barcelona de uitgesproken plek. Met een uitgebreide collectie van accommodaties is er altijd wel een die u een volle vakantie genieten aanbied zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over annuleren, foutieve informatie of ongewenste bijbetalingen. U kunt gebruik maken van een bemiddelingspersoon die u alles netjes bijhoud en voor u regelt. Een comfortabele, probleemloze studie begint hier Barcelona-home garandeert het.

Knusse eenpersoonskamer vlakbij Montjuïc Park, Barcelona

Vanaf 320€ / MAAND

Cozy single room near Parc de Montjuïc, Barcelona

Nederlands

 

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

Map

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

over-barcelona waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven