Home / Over Barcelona / Buurten / Horta-Guinardo Barcelona
Feature

Horta-Guinardo Barcelona

Als je op zoek bent naar een rustige, kalme plek in Barcelona dan is er geen betere plaats dan Horta-Guinardo Barcelona. Het is gevestigd in het noord westen van de stad en heeft prachtige groene plaatsen waar je kunt genieten van een mooi uitzicht.

Vanaf deze plek kunt u genieten en de hele stad bewonderen. Ondanks het feit dat het een beetje buitenaf is zjin er nog steeds uitstekende verbindingen met het centrum. Horta-Guinardo Barcelona is een van de meest uitgestrekte gebieden in de stad en heeft bergen, valleien, steile hellingen en kronkelende paadjes.

Vind nu uw accommodatie!

In het gebied zijn veel mooie parken, waaronder Parc de Collserola en Parc del Laberint. Parc de Collserola is het grootste stedelijke park en in Parc del Laberint vindt je een prachtig doolhof waar je in kunt verdwalen met je kinderen. Vergeet niet El Bunker del Carmel te bezoeken, waar u een spectaculair uitzicht over de hele stad heeft.  Niet veel toeristen weten deze plek te vinden en dus is het er ook in het hoogseizoen niet druk. Het duurt een tijdje om de bunkers te bereiken, maar het is zeker de moeite waard!

Dit gebied biedt de rustige en vredige groene ruimte die in het centrum ontbreekt. Horta-Guinardo is ideaal voor gezinnen. Als je het bruisende en levendige centrum van de stad wilt bezoeken, kunt je gemakkelijk de metro (L3, L4, L5) of bus nemen. De reis naar het centrum kost totaal geen moeite en Horta-Guinardo Barcelona biedt de perfecte balans tussen de stad en de buitenwijken.

Als je op zoek bent naar mooie appartementen of kamers om in te verblijven tijdens je bezoek aan Barcelona, neem dan eens een kijkje bij Barcelona-Home.

 

 

 

 

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

buurten over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven