Home / Bästa platserna / Hårsalonger i Barcelona
Hårtyper

Hårsalonger i Barcelona

Hårsalonger i BarcelonaHårsalonger i Barcelona (Touch Hair Salon) är en internationell frisörsalong i Barcelona på gatan C/Còrsega 364 som ligger bara ett stenkast ifrån gatan Passeig de Gracia. Salongen ägs och styrs av Gijs Hoogendam, som är en professionell frisör med över 20 års erfarenhet inom frisörbranschen. Han kommer ursprungligen från Holland, men öppnade år 2004 sin egen salong i Barcelona. Gjis talar flytande engelska, holländska och spanska så tveka inte på att göra en bokning snart! Han erbjuder sina tjänster till konkurrenskraftiga priser, en klippning och en hårtorkning kostar endast 40 €. Salongen har en chic svart och vit inredning med speglar i barock stil samt stilfulla möbler som importerats från Holland.

Skandinaviskt eller nordeuropeiskt tunt och fint hår?
Inga problem. Gjis har lång erfarenhet av att behandla typiskt tunt och fint hår som är en vanlig hårtyp i norra Europa och länderna i Skandinavien. Denna hårtyp behöver speciell vård och användande av produkter och hårfärg speciellt utvecklade för att behandla sköra hårtyper. Han använder det svenska märket REF – Reference of Sweden, en hårlinje som innehåller silkesproteiner som spelar en viktig roll för håret om du siktar på att få mer styrka och glans. Produkterna innehåller även Tamanolja från Asien som hjälper håret att läka, förebygger att det skadas och återuppbygger skadat hår. Gjis har även erfarenhet av att använda mer askiga och kalla toner av blond och brun hårfärg, vilka är starkt efterfrågade bland kunder från Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Address: C/ Còrsega, 364, 08037 Barcelona

Telefon: 00 34 934 574 211
Mobil: 00 34 695 609 493
Hemsida: http://www.touchhairbcn.com/


View Larger Map

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baesta-platserna

Boende Barcelona


Scroll To Top