Home / Fritid / Fynd i Barcelona
fynda

Fynd i Barcelona

Fynd i BarcelonaFynd i Barcelona. Barcelona har massvis av butiker tillgängligt för alla turister! Det finns alltifrån dyra butiker till lite mer prisvänliga butiker där du kan hitta de absolut bästa fynden! I Barcelona finns det åtminstone 5 butiker du måste besöka!

Muebles RAM
Mörka väggar i kombination med retro möbler, charmiga lampor som ligger över balkar, speglar och tavelramar som lutar mot hyllor, lampskärmar, korgar och vaser! Perfekta föremålen för att inreda huset!

Carrer del Consell de Cent 547

El Rey de la Màgia
Butiken, med namnet ‘”King of Magic” i Born, har purveying magiska varor över 100 år gamla. Butiken har under många år varit den enda av sin sort! Här hittar du prylar, böcker, manualer, spelkort, magiska lådor och alla slags tillbehör för att hjälpa dig i din trolleri karriär!

Carrer de la Princesa 11

Flores Navarro
Det enda stället i Barcelona där du kan köpa blombuketter! Butiken grundades 1960 och har öppet 365 dagar om året! Den är en av de sista floristbutikernasom är stolta över både storleken på sina buketter, och kvaliteten på blommorna. Utöver kvalité på blommorna har de faktiskt rimliga priser!

Carrer de València 320

Papabubble
En butik för söt-älskare! Hyllor är staplade högt med burkar fulla av söta godsaker och påsar av godis svänga från väggarna. Personalen sysselsätter sätter dig med att kombinera socker, glukos, vatten och en Wonka-esque fantasi i färgglada och fantastiska skapelser framför dina ögon! Alltifrån sushi-formade godisbitar till godis ringar, klubbor och mycket mera!

Carrer Ample 28

Blow/Le Swing
Konstigt, för en stad som frossar i mode och design, och är strålande på sömmar med kreativitet, är bra vintage shopping inte Barcelonas sak! Le Swing är emellertid ett anmärkningsvärt undantag. Båda butikerna är i Borns trendiga stadsdel. Ena butiken, Blow handlar om tillbehör, med ett intervall av 80 solglasögon. Däremot har Le Swing mer kläder för den moderna dandyn. De två ägarna, Renier Guerra och Guiselle Berntson Valiente, reser ständigt i Europa för att hitta de vintage pärlor som bör finnas i butiken! Resultatet är härligt excentriska ensembler från varje årtionde av 20-talet: en Chanel väska, en broderad Hermès slips, en Gucci handväska eller några tidiga-60s YSL höga
klackar.
Carrer del Rec 16

Nedan ser du en karta över alla butiker! Varför inte spendera en dag i Barcelona och besöka dem alla? Är denna slags shopping inget för dig?


View Larger Map

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter shopping

Boende Barcelona


Scroll To Top