Home / Om Barcelona / BornBike Barcelona
Namnlösgtrg

BornBike Barcelona

BornBike BarcelonaBornBike Barcelona. Det är antagligen inte en överraskning att Barcelona anses vara en av de största europeiska cykel huvudstäderna! Under hela året möter du ständigt cyklister i olika åldrar och nationaliteter på gatorna!

Det finns ett stort utbud av välutrustade cyklar och inte nog med det, även skyltar runt om i staden som gör det säkert och trevligt för turister! Det är ett enkelt transportmedel som gör det bekvämt och staden väldigt tillgänglig. Dit du inte kan köra med bil eller moped kan du alltid komma med cykel, vilket gör det ovärderligt!

BornBike är det företag som hyr ut mest cyklar i hela Barcelona! Beläget i staden centrum, nära till stranden erbjuder företaget cyklar att hyra för rimliga priser. BornBike gör det möjligt att hyra din personliga transporter från endast 6 euro! Cyklarna är fullt testad och uppfyller de högre kraven. Företaget erbjuder lås och stadskartor som ingår i priset. De erbjuder helt enkelt de bästa tjänsterna, det kan du som turist vara säker på! Personalen är alltid redo att hjälpa till med råd samt förklara olika funktioner som olika cyklar kan tänkas ha.

Du kan också upptäcka Barcelona med BornBike genom att åka på en utflykt. De har de mest attraktiva rutterna i Barcelona, såsom Beach tour, gotisk turné och en massa andra som du kan läsa om på företagets webbplats. Dessa utflykterna är perfekta för dem som kommer till Barcelona med en familj eller en grupp vänner men också för nyfikna och aktiva enskilda resenärer.

BornBike ligger två steg från tunnelbanestationen Barceloneta (L4).


View Larger Map

Boende i Barcelona

Visa Mer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

om-barcelona transport-i-barcelona turer

Boende Barcelona


Scroll To Top