Home / Om Barcelona / Trött på att promenera? Titta här!
Julia

Trött på att promenera? Titta här!

ny-city-gocar-tourTrött på att promenera? Titta här! Barcelona erbjuder många olika transportalternativ; cykel, bil, linbana, taxi och mycket mer! På grund av tung trafik och brist på parkering har dock GoCar blivit väldigt populärt!

GoCar är ett ganska så nytt företag i Barcelona som erbjuder små ‘GoCarts’ till bra priser! De drar lite bensin och är lätta att parkera! Behöver du en heldag för att åka runt i Barcelona och njuta utav alla turistattraktioner så är det ett perfekt alternativ! Visst finns det endast 2 platser och därför endast möjligt för 2 personer att åka i en och samma bil, men varför inte hyra 2 bilar om ni är 4? De är billiga och roliga och köpa! Både vuxna och lite yngre älskar bilarna!

Känner man inte för att använda bilen en hel dag kan man hyra den endast för några timmar! Hyr man den för 2 timmar betalar man fullpris och andra timmen nästan halva priset! Skulle problemet vara att man inte vill åka själv tillsammans med sin vän utan skulle vilja ha en tour så finns även detta! Alltifrån turer för att se specifika attraktioner eller en tur för att besöka specifika platser runt om i Barcelona! Är detta kanske inte något för dig, kolla in några andra alternativ!

Öppettider: 
Dagtid: 10:00 – 19:00
Sommartid: 09:00 – 21:00
(Mars 1 – November 2)


View Larger Map

Boende i Barcelona

Visa Mer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

om-barcelona transport-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top