Home / Cultuur / Eten en Drinken / Onze Wereld van Tapas

Onze Wereld van Tapas

Wij zijn trots om u onze wereld van tapas in Barcelona te presenteren. Daarom bevelen wij drie geweldige plekken aan waar u echte Spaanse tapas kunt eten!

Vind uw accommodatie nu!

Samsara

Een smakelijke tapas ervaring in Barcelona kunt u vinden in een uniek restaurant die nergens anders te vinden is. Dit restaurant heet Samsara, gevestigd in het hart van de Boheemse wijk Gràcia. Om te beginnen zal u zitten op kussens in plaats van stoelen, de dinertafel is een lage sofa tafel. Dit is gedaan om de perfecte mix te geven van Noord Afrikaans interieur en traditionele tapas met invloeden van het Mediterraanse gebied, Azië en Afrika.

De diversiteit van tapas is talrijk, wat het een plek maakt waar u nog vaak terug kunt komen om nieuwe dingen te proberen. Onder de beschikbare keuzes is de traditionele Patatas Bravas die in de vorm komen van zoete gefrituurde aardappelvierkantjes en wordt geserveerd met pesto saus in plaats van kruidige saus. Dit kan  in theorie raar klinken maar het is hemels in de praktijk!

U kunt kiezen om verschillende soorten tapas te eten of een menu van tapasproeverijen voor een hele goede prijs voor de hoge kwaliteit. Een erg bekend menu wat zeker de moeite waard is om te proberen is een deal voor twee mensen voor ongeveer 20 € / persoon. Het menu bestaat uit 7 tapas naar keuze, 2 desserts en een fles wijn. Onthoud wel om de ober voor de deal te vragen aangezien het normaal gesproken niet wordt geadverteerd. Een explosie van verschillende smaken en heerlijke combinaties is gegarandeerd.

Samsara is erg populair en daarom bevelen wij aan om vroeg in de avond te komen, vooraf te reserveren of in de rij te wachten om te kunnen zitten. Wees voorbereid voor een heerlijke gastronomische ervaring!

Meer Informatie

Openingstijden: Ma tot Do 20:30 – 01:00 / Vr tot Za 19:30 – 02:30 / Zo 19:30 – 01:00
Telefoon: +34 932 85 36 88
Adres: Carrer Terol 6, Klik hier voor Google Maps.
Hoe er te komen: Metro station Joanic (L4) of Fontana (L3). Kijk ook hier.

El Rincon del Cava

Dit bescheiden restaurant van de buitenkant is een van onze favorieten. De setting van binnen is niet erg stijlvol. Op de muren hangen honderden foto’s van gasten en de decoratie van vorige verjaardagen hangen nog aan het plafond. Afrikaanse,  Indiase en Amerikaanse kunst is te zien en twee grote televisies laten Spaanse soap opera’s zien. Op het eerste gezicht pas echt niks hier.

Maar na een keer goed kijken merkt u dat dit restaurant een bepaalde warmte en vriendelijkheid heeft. Voor een biertje of een glas Cava hoeft u niet meer dan 2 euro te betalen. Alle grote tapas kosten 2.80 euro, de beste prijs die we konden vinden in Barcelona! Ondertussen is het eten ook erg lekker. Wij bevelen gambas, paprika’s en visjes aan! Met deze onverslaanbare prijzen  betaalt u nooit meer dan 10 tot 15 euro per persoon, zelfs niet met een grote honger en verschillende drankjes!

Een foto wordt gemaakt van elke gast waarna hij te zien is op hun Facebookpagina!

Meer Informatie

Openingstijden: Ma tot Vr 21.00 –00:00 / Za 09:00 – 15:00, 19:00 – 01:00 / Zo gesloten
Telefoon: +34 93 4417031
Adres: Carrer Blasco de Garay  53, Klik hier voor Google Maps.
Hoe er te komen: Metro station Poble Sec (L3). Kijk ook hier.

Can Eusebio

Can Eusebio is een tapas bar gevestigd in de wijk Poble Sec. Het biedt een grote selectie van tapas, een levendige sfeer en lage prijzen. Voor 1€ kunt u een biertje of een portie patatas bravas krijgen. De meeste tapas kosten niet meer van 4€, dus het is mogelijk om te dineren voor 7€. De desserts kosten rond de 2€.

Can Eusebio wordt voornaamelijk door locals bezocht. Het is er altijd druk, maar de service is vriendelijk en ze werken snel.

Meer Informatie

Openingstijden: Ma tot Do 19:00 – 00:00 / Vr tot Za 19:00 – 01:30 / Zo 19:30 – 01:00
Telefoon: +34934420307
Adres: Carrer Vila i Vila 84, Klik hier voor Google Maps.
Hoe er te komen: Metro station Parallel (L2 and L3). Kijk ook hier.

 

 

Accommodaties in Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven