Home / Cultuur / Het Circuit Festival in Barcelona
Circuit Festival Barcelona

Het Circuit Festival in Barcelona

Circuit Festival in Barcelona is een internationaal festival voor homosexuelen in Barcelona. Het Circuit Festival bestaat uit 10 dagen cultuur, kunst, debatten, films, en alles wat gebaseerd is op deze cultuur. Homo’s, lesbiennes, bisexuelen, en transsexuelen kunnen hier meeten en plezier hebben dankzij verscheidene feesten en evenementen die elke nacht plaatsvinden. Tijdens deze evenementen is er muziek van populaire internationale DJs. Er zijn bijvoorbeeld strandfeesten op het welbekende Nova Mar Bella strand in het Sant Martí gebied en nieuwe, spannende evenementen bij het festival. Andere populaire stranden die je kunt bezoeken tijdens het festival zijn Nova Icaria, Bogatell in Ciutat Vella, en Mar Bella strand.

Vind nu uw accommodatie!

Duizenden mensen uit verschillende landen in de wereld vieren dit evenement. Een van de meest beroemde attracties van het Circuit Festival is het Waterpark in Isla Fantasia en veel mensen bezoeken ook het ”We” feest met een fantastische show. Het belangrijkste feest is op zaterdagavond. Er zijn ook vele activiteiten voor overdag in Barcelona, dus je kunt ook de stad leren kennen. Barcelona is een erg tolerante en multiculturele stad, en hierdoor kun je zeggen dat deze geweldige stad een van de toplocaties voor homosexuelen is. Je kunt deze open-minded stad ook leren kennen door er doorheen te wandelen.

Het Circuit Festival Informatie

De tickets voor elk feest zijn beschikbaar via internet of direct bij de ingang van het festival. De prijzen voor het Circuit Festival van Barcelona variëren afhangende van de feesten en de verschillende activiteiten. De prijzen van het Masculine Festival variëren tussen de 20 en 65 euro, en voor het Girlie Festival ben je minder kwijt. Hiervoor ben je tussen de 15 en 40 euro kwijt. Meer informatie over prijzen kunt u elk jaar checken op de website van het festival.

 

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur muziek-en-evenementen over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven