Home / Over Barcelona / Top 5 Verborgen Bars in Barcelona
Top 5 Verborgen Bars in Barcelona barcelona-home

Top 5 Verborgen Bars in Barcelona

Top 5 Verborgen Bars in Barcelona

We kennen allemaal de Arc de Triomf, Las Ramblas en Parc Güell, maar soms zijn de beste plaatsen diegene die niemand echt kent, en er zijn zo veel verborgen juweeltjes in de stad die zeer geheim zijn. Speakeasy bars werden populair in de VS tijdens de Drooglegging. In die tijd was het illegaal om alcoholische dranken te verkopen, wat ertoe leidde dat mensen creatief werden en verborgen bars begonnen. Er zijn nog steeds een heleboel verborgen bars verspreid door de stad. In dit artikel duiken we in de top 5 van verborgen bars in Barcelona… zorg ervoor dat het op de down-low blijft!

#1 El Paradiso / Pastrami Bar

Deze pastrami-bar in de trendy wijk Born ziet eruit als een informeel lunchcafé waar je lekkere pastrami-broodjes kunt eten, maar het is veel meer dan dat. El Paradiso vinden is een avontuur op zich, want je moet door de KOELKAST deur van het café. Zodra je door de koelkast stapt, word je begroet met een super chique bar die een breed scala aan cocktails heeft. De cocktails worden op de meest extravagante manier geserveerd, zoals in rookpotten of schatkistjes. Wij garanderen dat je geest zal worden geblazen na uw bezoek.

 

Openingstijden: Elke dag van 19:00 – 2:30 (3:00 op vrijdag en zaterdag)
Adres: Carrer de Rera Palau, 4, 08003 Barcelona

#2 Bobby’s Free

Nog een van onze favoriete speakeasies. Van buiten ziet Bobby’s Free eruit als een alledaagse kapperszaak. Zelfs als je binnenkomt zie je geen flessen of barkrukken. Je moet de ‘barbers’ het geheime wachtwoord geven om binnen te komen. Met de klassieke jaren 1920 prohibitie vibe, kun je daar niet van houden. Ze hebben een zeer uitgebreide Gin & Tonic-lijst, dus ga zeker langs als je een G&T-fan bent. Ook moet je hun gespecialiseerde cocktails proberen, sommigen zeggen dat ze de beste in Barcelona zijn. Gelegen in de wijk Urquinaona, is deze verborgen bar gemakkelijk toegankelijk voor iedereen. Vergeet niet hun website te checken voor de steeds veranderende wachtwoorden!

Openingstijden: Dinsdag – zondag 7:30 – 3:00
Adres: Carrer de Pau Claris, 85, 08010 Barcelona

 

#3 Papillon

Dit is waarschijnlijk een van Barcelona’s best bewaarde geheimen als het op bars aankomt. Zelfs met het adres zal het nog een uitdaging zijn om de bar te vinden. De ingang ziet er heel ongewoon uit en je loopt er gemakkelijk aan voorbij. Het is gelegen in een kleine donkere straat in el Raval en we raden je aan om na 3 uur ’s nachts, misschien zelfs 4 uur ’s nachts, naar Papillon te gaan. Als je eerder komt is de kans groot dat je voor een gesloten deur staat. Het is een van die bars waar je naartoe gaat als je nog niet klaar bent met feesten. Als je het moeilijk kunt vinden, zoek dan naar een grote metalen deur met graffiti.

hidden bars - barcelona-home

Openingstijden: Weekdagen 4:00
Adres: Carrer de la Neu de Sant Cugat, 08003 Barcelona

#4 Pipa Club

Pipa Club is een van de best gevestigde privé-clubs van Barcelona. Zoals je misschien al uit de naam kon opmaken, is het een privé rokersclub, maar je hoeft geen officieel lid te zijn om binnen te komen. De bar bevindt zich in het hart van de stad op de 3e verdieping van een normaal flatgebouw. Binnen vind je een elegante flat met een ontspannen sfeer, een bar en zelfs een zwembad. Er worden regelmatig live jazzshows gegeven en het is de perfecte bar als je indruk wilt maken op je vrienden. U hoeft alleen maar beneden aan te bellen en de eigenaars zullen u naar deze chique bar begeleiden.

hidden bars - Barcelona-home
Openingstijden: Woensdag – maandag 21:00 – 03:00
Adres: Plaça Reial, 3, 08002 Barcelona

#5 Mutis

Mutis is niets vergeleken met alle bars waarover je net hebt gelezen. Dit is het echte werk, de meest geheime van de verborgen bars in Barcelona. Je moet “lid” zijn van deze exclusieve club om binnen te mogen. Er zijn geen uitzonderingen. Er ging zelfs een gerucht dat Shakira de toegang werd geweigerd omdat ze niet was uitgenodigd. Als je er toch in slaagt je naam op de lijst te krijgen, geef dan niet op, want wie weet of het ooit nog gebeurt?

Adres: Carrer de Pau Claris, 192, 08037 Barcelona

Als je moeite hebt om de verborgen bars van Barcelona te vinden, kun je misschien de oudste bars van Barcelona vinden. Kijk hieronder!

Bent u op zoek naar een geweldige ACCOMMODATIE IN BARCELONA? Zoek niet verder, wij hebben wat bij u past!

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven