Home / Verblijf / Appartemenen dichtbij ESADE!
Screen Shot 2015-09-22 at 18.12.14

Appartemenen dichtbij ESADE!

Esade is een international Business school. Ze hebben al meer dan 50 jaar ervaring en beschikken over verschillende campussen in meerdere landen. Een van deze campussen bevindt zich in Barcelona. De globale prestige van deze school is te danken aan zijn kwaliteit volle opleidingen en professionele staff die initiatief nemen om de best mogelijke opleiding te bieden. Het was de eerste business school die 3 van de meest prestigieuze prijzen in de sector toegewezen kreeg namelijk: AACSB International, EQUIS en AMBA. Verder behoort ESADE tot de top tien van alle internationale ranglijsten wanneer het op relaties met ondernemingen aankomt. Ondernemingen laten vaak hun trainees een training volgen bij ESADE Executive Education. Maar ook komen bedrijven vaak personeel zoeken bij afgestudeerden.

De school biedt accommodaties voor studenten, maar deze zijn beperkt. In de meeste gevallen moeten studenten zelf een accommodatie vinden. Er zijn verschillende opties mogelijk zoals een flat huren in Barcelona of een kamer huren in Barcelona. Daarbij willen wij je helpen. We willen voor jou een accommodatie vinden waarbij je de stad kan ontdekken maar ook de authentieke sfeer kan opsnuiven. Hier is een selectie van de kamers en appartementen dichtbij ESADE die je verblijf als student leuk gemakkelijk zullen maken.

Gezellige accommodatie in Barcelona

Vanaf 1200€/ MAAND

Flat new ESADE

Dit mooie appartement biedt de perfecte balans tussen modern en gezellig. Het bevindt zich in Les Corts, tussen het stadscentrum en de ESADE Pedralbes campus. De buurt biedt veel kleine en gezellige winkeltjes, restaurants en bars. Het appartement zelf beschikt over drie slaapkamers, een mooie woonkamer en een keuken. De decoratie en meubels zijn zowel praktisch als stijlvol en geven je in het appartement een gezellig en warm gevoel.

buttomsNL

Gerenoveerde studio in Barcelona

Vanaf 730 €/ MAAND

Ideal studio for ESADE students

De gezellige studio biedt het comfort, de ruimte en de privacy die je wenst te hebben tijdens je verblijf in Barcelona. Het is dicht gelegen bij de ESADE Pedralbes campus. De studio is dicht bij het stadscentrum, bars, restaurants en shops. Ook kan je gebruik maken van het publieke transport. De studio is 28 vierkante meter groot en beschikt over een slaapkamer, met 2 aparte bedden waar je gemakkelijk een dubbel bed van kan maken, een gezellige woonkamer, eetkamer en een volledig gerenoveerde keuken en badkamer. De decoratie is modern en warm. De studio is ideaal voor studenten die zowel dicht bij de campus als de bruisende stad willen verblijven.

buttomsNL

Kamer in Collblanc

Vanaf 380€ / MAAND

Room for rent

Dit appartement is perfect voor studenten en is voorzien van een kleine gezellige woonkamer, een keuken en een badkamer. Deze zijn allemaal voorzien van meubels. Het appartement bevindt zich in een residentiele buurt in Hospitalet dichtbij winkeltjes, bars en restaurants. Zona Universitaria bevindt zich op slechts enkele minuten wandelen. Ook is het publieke transport gemakkelijk te bereiken. Hiermee kan je naar ieder deel van de stad gaan. De slaapkamer zelf beschikt over een grote kleerkast, een éénpersoonsbed, een bureau en een kastje voor je spullen weg te steken.

buttomsNL

Appartement dichtbij het centrum

Vanaf 1139 €/ MAAND

Private apartment near city center

Dit appartement is perfect voor studenten die wensen een flat te delen. Het beschikt over 3 slaapkamers die allemaal voorzien zijn van een bureau. De locatie van het appartement is in de buurt van Hospitalet, het is dicht bij het stadscentrum maar ook niet ver van de ESADE campus. Het net gerenoveerde appartement biedt veel licht en is volledig en comfortabel ingericht. Er zijn 3 slaapkamers (twee tweepersoonsslaapkamers en één éénpersoonsslaapkamer), één badkamer met een bad, een moderne keuken en een grote woonkamer. Het appartement is 85 vierkante meter groot.

buttomsNL

Ongeacht welke keuze van accommodatie, Barcelona heeft je veel te bieden tijdens je studies met de beste feestjes en vele activiteiten om aan deel te nemen!

Searching where to stay in Barcelona? Check Barcelona-Home apartments. We offer options in different districts of Barcelona for affordable prices.

View more apartments in Barcelona.

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven