Home / Index / Clubs / Purobeach
purobeach

Purobeach

Purobeach Barcelona ligt bij het Hitlon Diagonal Mar Barcelona Hotel, het bied een geweldig uitzicht over zee. Het bied de perfecte plek aan om uw zelf in een oase van rust te duiken en te ontsnappen van het drukken centrum van Barcelona. Geniet van het uitzicht, ga lekker zwemmen in het zwembad of wordt lekker bruin in de zon op een van de veel houten strand bedden.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Relax met een massage terwijl u luister naar de rustige radio geluiden van Puro Live Web Radio. De geluiden van een perfect weekend met vrienden bij Puro Beatch Urban Oasis. U kunt u hier de hele dag vermaken, er is een bar, een restaurant met lekkere drankjes en eten. Het menu variert van verse salades tot gegrilde kreeft en de beroemde Puro Burgers. Gezonde opties zijn in de meerderheid met salades, verse smoothies en gezonde drankjes met vers fruit!

purobeach

FREE GUESTLIST PUROBEACH

VIP TABLE RESERVATIONS PUROBEACH

Puro Beach Barcelona is groot genoeg om evenementen met een capaciteit van meer dan 1800 mensen en 500 zitplaatsen. Ze bieden accommodatie aan aan verschillende evenementen zoals mode shows, bruiloften, privé feesten en nog veel meer. Ook hebben ze cocktail, buffet en barbecue services aan, daarnaast ook nog DJs met een uitgebreide muziek keuze.

Ontdek het beste na-werk afspraken onder het genot van een drankje bij Puro Culture. Gasten van Hilton Diagonal Mar Barcelona hebben toegang tot Puro Beach en kunnen vrijblijven gebruik maken van de lig bedden. Reserveer een van de Puro Beach bedden pakket, wat een bed, vers fruit en nog veel meer extra’s bied! Gasten krijgen zeker de tijd van hun leven en de tijd van hun leven!


Adres: Passeig de Taulat 262 – 264, Barcelona.
Prijzen: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Openingstijden: Het is een optie voor een prive feest maak reserveringen van 13:30 tot 31 oktober, Mei: 10:00 tot zonsondergang. 1 Juni 13 September: 10:00 tot zonsondergang.

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Elegant (Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

FREE GUESTLIST PUROBEACH

VIP TABLE RESERVATIONS PUROBEACH

Accommodatie in Barcelona

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven