Home / Verblijf / Studenten appartementen in Barcelona
Student apartments in Barcelona

Studenten appartementen in Barcelona

Barcelona is de perfecte stad om in te leven en om in te studeren aan de universiteit, niet alleen is het een low-cost bestemming maar ook een goede keuze qua activiteiten en festiviteiten maar ook omdat het goedkoop is om een appartement te huren voor studenten. Elk jaar besluiten duizenden studenten om hen Erasmus in Barcelona te houden. De weg om een accommodatie te vinden voor een periode van een paar maand studeren is niet dat duur, en vrij makkelijk te regelen in Barcelona. Barcelona is ook een extreem populaire bestemming voor veel studenten, eenmaal de studenten vrije tijd hebben gaan ze massaal naar het strand, de stad bied ruim 4.5 km strand waar je je prima kan vermaken met bijvoorbeeld volleybal, zwemmen of lekker relaxen op het strand. Een brede keuze van culturele activiteiten zijn er ook zoals musea, theaters en festivals.

Toekomstige studenten zullen niet teleur gesteld zijn in het nachtleven van Barcelona, er zijn veel verschillende goedkope bars en clubs. Een drankje kan zo gedaan zijn en ook nog goedkoop, vooral in een buurt zoals Gracia (het Universiteit gebied bij uitzondering). Van club-naar-club gaan in hoeft ook niet duur te zijn, kijk uit naar beach clubs nabij Vila Olimpica als je commerciële dance/electro muziek houd. Als je van Eleckto houd kan je beter naar Appolo, Moog of Razzmatazz gaan, als je liever Spaanse muziek luister ga dan naar Bling Bling of LaFira. Je zult ook heerlijke restaurants tegenkomen dan nog betaalbaar is. Je kan een Brunch proberen in Born of Gracia want daar heb je speciale aanbiedingen voor studenten.

Als je in Barcelona gaat studeren is het leuk om de Spaanse taal te kunnen verstaan en te kunnen spreken. Barcelona bied verschillende cursussen aan in het Spaans, niet alleen de grammatica of saaie lessen maar je leert de taal door kooklessen(in La Boqueria), of surflessen in Monjuic of Tibidabo. Het huren van een appartement in Barcelona hoeft geen fortuin te kosten: Studenten appartementen is de beste optie.Gedeelde flat is het meest bekende en de leukste optie; je leeft met je mede studenten dus je deelt de kosten, en je hebt een goede tijd samen door de familie atmosfeer die je creëert. Hier zijn een paar van favoriete verblijven is Spanje volgens onze studenten:

Eenpersoons kamer met terras, nabij park de Montjouc

Vanaf 340€ / MAAND

Gedeelde flat

Deze kamer is van alle basis voorzien en is simpel ingericht. Met meer dan genoeg ruimte voor kleren voor langer termijn. De rest van het appartement is ruim en licht met een mooi terras waar je uitkijk op de rest van Barcelona. Dit appartement staat nabij het mooie park va Montjuic, waar het lekker rustig is in deze drukke stad.

Nederlands

Penthouse studio nabij Camp Nou

Vanaf 590€ / MAAND

Penthouse studio nabij Camp Nou

Deze mooie studio is ideaal voor studenten. het is uitgerust met alles wat je nodig hebt en het is ruim. Het bied een eet en woon kamer, een moderne open keuken met een dubbel bed, ook heb je toegang tot een klein balkon.

Nederlands

Mediterraan appartement in Ciutat Vella

Vanaf 1000€ / MAAND

Gedeelde flat in Ciutat Vella

Dit 3 slaapkamer appartement is ideaal om te delen met je mede studenten. Het is licht er ruim met een woonkamer waar het mooi gezellig wordt. De flat is klassiek aangekleed met moderne toepassingen. In het hele appartement is veel daglicht en volledig uitgerust met alles was je nodig hebt. Verder is het nabij het oude deel van de stad, het centrum is heel dichtbij en dichtbij veel bezienswaardigheden, bars, clubs en restaurants. Wat heb je nog??!

 Nederlands

Bohemian kamer in het centrum van Barcelona

Vanaf 700€ / MAAND

Bohemian

Deze kamer is niet alleen licht met veel ruimte, maar bied ook een ongelofelijk huiselijk gevoel dankzij de mooie decoratie. De kamer is beschilderd met een warme uitnodigende kleur en bied veel opslag ruimte voor langer verblijf. De rest van het appartement heeft veel daglicht, een grote woonkamer, een mooi terras waar je lekker kunt relaxen. Het appartement is nabij Poble Sec, een van de meest lokale gebieden van de stad met typische bars en een goede verbinding maar het centrum van de stad.

Nederlands

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

map3

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven