Home / Index / Activiteiten / Beste Schoonheidssalons in Barcelona
Best Beauty Salons in Barcelona

Beste Schoonheidssalons in Barcelona

Of u er nu graag geweldig uit wilt zien voor een belangrijke gelegenheid of gewoon uzelf wilt verwennen met een ontspannende schoonheidsbehandeling, neem een time-out tijdens uw verblijf om te genieten van het werk van een aantal van de meest ervaren schoonheidsspecialisten in Barcelona. Deze schoonheidssalons, gelegen op de meest toegankelijke en gemakkelijk te vinden locaties, hebben een geweldige reputatie in de stad voor het bieden van de beste kwaliteit services, die iedere cent waard zijn. Deze top schoonheidssalons zijn vlakbij sommige van onze charmante APPARTEMENTEN gelegen of zijn bereikbaar via het openbaar vervoer in maar een paar minuten.

Hieronder een lijst van de 3 beste Schoonheidssalons:

#1 The Pink Peony

De Pink Peony is anders dan alle andere schoonheidssalons. De mix van de Aziatische gastvrijheid, het Amerikaanse decor en de Europese elegantie geven een volledige nieuwe betekenis aan een schoonheidsbehandeling. Met zijn kalme en charmante atmosfeer, garanderen wij jou dat je de Pink Peony verlaat als een volledig nieuw persoon; waardoor je zeker terug wilt komen. In Barcelona zijn er drie verschillende Pink Peony salons.

Adress: Passeig de Gràcia, 100- (+2 andere locaties)
Opening hours: Ma-Zat 10:00- 20:30; Zon 10:00-16:00
Email: info@thepinkpeony.com
Telefoonnumer:+34 932 151 434

2# French Kiss

French Kiss is één van de meest excentrische schoonheidssalons van Barcelona. Deze chique esthetische schoonheidssalon, gelegen op 4 verschillende locaties in het centrum van Barcelona, biedt een grote variëteit aan schoonheidsdiensten aan voor zeer betaalbare prijzen. Van massages tot anti cellulitis programma’s, er zijn zoveel verschillende opties waaruit je kan kiezen

 Adres: Avinguda Portal de L’Angel, 23- (+3 andere locaties) 
Telefoonnummer: +34 936 76 48 48
Email: info@frenchkissbeauty.com
Openingsuren: Ma-Zat 10:00-22:00

 3# Luisa Lago 

Luisa Lago is een bekend salon in Barcelona. Populair voor zijn magnifieke zorg en betaalbare prijzen, zal deze salon jou voorzien van hoge kwaliteit services zoals manicures, pedicures, wax en zoveel meer. De schoonheidsspecialisten zijn hoogopgeleid en getraind met de nieuwste technologieën en producten.

Adres: Corcega 266, Barcelona
Telefoonnummer: +34 932 372 727
Email: info@luisalago.es
Openingsuren: Man-Vrij 10:00-20:00

Locaties Schoonheidssalons

BEKIJK MEER SCHOONHEIDSSALONS IN BARCELONA

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activiteiten-index beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven