Home / Index / Bars / Top 5 verborgen Bars in Barcelona
Top 5 verborgen Bars in Barcelona

Top 5 verborgen Bars in Barcelona

We kennen allemaal de Arc de Triomf, Las Ramblas en Parc Güell, maar soms zijn de beste plaatsen degenen waar niemand echt van weet, en er zijn zoveel verborgen schatten in de stad die erg geheim zijn. Speakeasy bars werden populair in de VS tijdens het verbodsperiode. In die tijd was het illegaal om alcoholische dranken te verkopen, waardoor mensen creatief werden en verborgen bars werden opgezet. Er zijn nog steeds veel verborgen bars verspreid door de stad, in dit artikel zullen we duiken in de top 5 verborgen bars in Barcelona .. zorg ervoor dat je het laag houdt!

El Paradiso / Pastrami Bar

Deze pastramibar in de trendy wijk Born ziet eruit als een informeel lunchcafé waar je kunt genieten van een aantal smakelijke pastrami-sandwiches, maar het is meer dan dat .. Het vinden van El Paradiso is een avontuur op zich, omdat je door de stad moet gaan koelkast deur van het café. Zodra u door de koelkast stapt, wordt u begroet met een superchique bar met een breed scala aan cocktails. Cocktails worden op de meest extravagante manier geserveerd, zoals potten met rook of schatkisten. Wij garanderen dat uw geest na uw bezoek wordt opgeblazen.

 

Adress: Carrer de Rera Palau, 4, 08003 Barcelona
Openings tijden: elke dag van  19:00 – 02:30 (op Vrijdag en zaterdag to 03:00)

El Armario

Deze geheime bar, gelegen in de wijk Raval, behoort zeker tot een van de meest interessante en raadselachtige bars om te vinden. Er zijn geen foto’s online te vinden, er is geen website of een Facebookpagina en je moet geluk hebben als je de kans krijgt om naar binnen te gaan, omdat de eigenaren geen reguliere openingstijden hebben en zich gewoon openstellen voor het publiek als ze hebben er zin in. Je komt de bar binnen via een gat in de muur van de garderobe van de eigenaar, alleen om een kleine magische bar te vinden met goed geprijsde drankjes. Het is een echte uitdaging om te zien of je toegelaten bent, maar als je een van de gelukkigen bent die El Armario gaat ervaren, zul je er geen spijt van krijgen.

Adress: Carrer de la Riereta, 11, 08001 Barcelona
Openings tijden: onbekend

Papillon

Dit is waarschijnlijk een van Barcelona’s meest bewaarde geheimen als het gaat om bars, zelfs met het adres zal de bar nog steeds een uitdaging zijn om te vinden, waarschijnlijk omdat de ingang er erg ongewoon uitziet. Het is gelegen in een kleine donkere straat in El Raval en we raden je aan om na 3 uur ’s nachts, misschien zelfs om 4 uur’ s morgens naar Papillon te gaan. Als je eerder komt, is de kans groot dat je voor een gesloten deur staat. Het is een van die bars waar je naartoe gaat als je nog niet klaar bent met feesten. Als je het moeilijk vindt om het te vinden, zoek dan gewoon naar een grote metalen deur met graffiti, dat is hem.

papillon

Adress: Carrer de la Neu de Sant Cugat, 08003 Barcelona
Openings tijden: wie weet het?

Pipa Club

Pipa Club is een van de best gevestigde privéclubs in Barcelona. Zoals je misschien zou kunnen raden aan de naam, is het een particuliere rokersclub, maar je hoeft geen officieel lid te zijn om binnen te komen. De bar bevindt zich in het hart van de stad op de 3e verdieping van een normaal appartementencomplex. Binnen vindt u een elegante flat met een ontspannen sfeer, een bar en zelfs een zwembad. Live jazzshows worden regelmatig georganiseerd en het is de perfecte bar als je indruk wilt maken op je vrienden. U hoeft alleen maar aan te bellen bij de deur en de eigenaren zullen u opwinden tot deze chique bar.

pipaclub

Adress: Plaça Reial, 3, 08002 Barcelona
Openings tijden: elke dah van 21:00 – 03:00

Mutis

Mutis is niets vergeleken bij alle bars waar je zojuist over hebt gelezen, dit is de real deal, de hoogste van de hoogste in de wereld van geheime en verborgen bars in Barcelona. Om toegang te krijgen tot de bar, moet je worden uitgenodigd door iemand die een ” lid ” is van deze ultra private en exclusieve club. Er zijn geen uitzonderingen, er was zelfs een gerucht dat Shakira niet in de bar was toegelaten omdat ze niet was uitgenodigd. Als het je toch echt lukt om je naam op de lijst te krijgen, laat je er dan niet voor flauwvallen, want wie weet of het ooit nog zal gebeuren?

Adress: Carrer de Pau Claris, 192, 08037 Barcelona

Boek nu je kamer!

button_du    button2_du

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

bars-nl eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven