Home / Over Barcelona / Tandartsverzekering voor toeristen in Barcelona
tandartsverzekering voor toeristen in barcelona barcelona-home

Tandartsverzekering voor toeristen in Barcelona

Als u op reis bent, is een noodgeval met uw gebit wel het laatste wat u wilt. Tandproblemen kunnen een pijnlijke ervaring zijn en kunnen uw vakantie zeker verpesten. Wanneer u op reis gaat is het belangrijk om een ziektekostenverzekering te hebben, echter, veel van de verzekeringsopties omvatten geen tandartsverzekering. Bovendien, hoewel Spanje een van de beste publieke gezondheidssystemen ter wereld heeft, dekt het niet veel als het gaat om tandproblemen. In deze blog tonen we u de 3 beste tandheelkundige verzekeringsopties in Barcelona.

#1 Sanitas

Sanitas is de op één na grootste particuliere ziektekostenverzekeraar in Spanje. Zij maakt ook deel uit van de Bupa groep, een internationale zorggroep met meer dan 31 miljoen klanten wereldwijd. Bovendien heeft zij meer dan 200 tandheelkundige klinieken in Spanje en meer dan 10 in Barcelona. Sanitas biedt 3 opties voor tandartsverzekeringen: premium, millenium en flex. Bij alle opties zijn kinderen jonger dan 6 jaar gratis verzekerd bij één betalende ouder. Bovendien kunt u tot 40% korting krijgen op tandheelkundige behandelingen.

Dental insurance for tourists in Barcelona Barcelona Home

Premium: Premium omvat 62 verschillende tandheelkundige diensten. Dit is zeker de beste optie voor iemand die vaak tandproblemen heeft. Naast de verschillende inbegrepen tandheelkundige diensten, krijgt u ook 2 gratis vullingen of reconstructies per jaar. De Premium optie kost 14,90€/maand met een voorschot of 16,90€/maand zonder.

Millenium: Millenium omvat 45 verschillende tandheelkundige diensten. U krijgt niet de 2 gratis vullingen of reconstructies per jaar, maar de meest voorkomende tandheelkundige problemen zijn wel inbegrepen in de verzekering. Millenium kost 9,20€/maand met een waarborg of 10,50€/maand zonder.

Flex: Flex is de meest basisverzekering die Sanitas aanbiedt en omvat 19 verschillende tandheelkundige diensten. U kunt het Flex plan aanvullen met 3 add-ons die meer diensten toevoegen aan de standaard Flex. Elk pakket heeft een ander doel, dus als u één terugkerend tandprobleem heeft, kunt u het pakket kiezen dat dit dekt. Flex kost 4,50€/maand en elk pakket kost 12€/maand extra. U krijgt grotere kortingen naargelang het aantal pakketten dat u toevoegt.

De brede waaier van polissen die Sanitas aanbiedt maakt het een goede keuze voor zowel mensen die regelmatig tandproblemen hebben, als voor diegenen die gewoon gemoedsrust willen hebben wanneer ze op reis zijn. Bovendien is Sanitas een bekende en gerenommeerde maatschappij

#2 Adeslas

Adeslas is de tweede optie voor tandartsverzekering in Barcelona. Adeslas is de ziektekostenverzekeringstak van VidaCaixa, onderdeel van de CaixaBank groep, een van de grootste banken in Spanje. Er zijn 194 Adeslas klinieken in Spanje en ongeveer 35 in de regio Barcelona. De polis dekt een breed scala aan tandheelkundige behandelingen en biedt grote kortingen op de meest voorkomende tandheelkundige problemen, zoals vullingen. Adeslas heeft een polis voor iedereen die 12 euro per maand kost. U krijgt echter korting als u meer dan één polis afsluit. 2 polissen kosten 10€/maand en 3 kosten 8€/maand.

Dental insurance for tourists in Barcelona Barcelona Home

In uw eerste jaar zijn 38 diensten inbegrepen zonder extra kosten. Dit stijgt in jaar 2 naar 48 en in jaar 3 naar 49. Dit is een van de beste delen over Adeslas tandheelkundige verzekering; hoe langer je bij hen blijft hoe meer diensten zijn inbegrepen. Adeslas tandheelkundige verzekering zou perfect zijn voor iemand die in Spanje is voor een lange tijd of misschien bezoekt Spanje regelmatig. Aan de andere kant, de aangeboden diensten in het eerste jaar zijn meer dan voldoende voor toeristen die slechts een week in Spanje verblijven.

#3 Aegon

Dental insurance for tourists in Barcelona Barcelona Home

Last but not least, de Aegon tandartsverzekering. Aegon is een multinationale levensverzekeringsmaatschappij die een zeer voordelige tandartsverzekering in Spanje aanbiedt. Met Aegon heeft u toegang tot meer dan 270 tandheelkundige professionals en meer dan 50 gratis diensten. U krijgt ook tot 40% korting op een selectie van tandheelkundige behandelingen. Het belangrijkste is dat dit alles komt voor de zeer betaalbare prijs van 6,90€/maand. Aegon is zeker een zeer betaalbare optie en het biedt ook een zeer goede ziektekostenverzekering indien nodig.

Contact:

Sanitas: https://www.sanitas.es/
+34 91 752 28 52

Adeslas: https://www.segurcaixaadeslas.es/en/particulares
+34 900 50 50 40

Aegon: https://www.aegon.es/
+34 91 123 31 45

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven