Home / Over Barcelona / Mensen in Barcelona / Barcelona-home, Mensen van over heel de wereld
large_10840215293 copia

Barcelona-home, Mensen van over heel de wereld

Barcelona-Home, mensen van over heel de wereld. Een idee dat groeit dankzij de mensen van over de hele wereld die bij ons verblijven. Niet enkel omdat Barcelona veel te bieden heeft, maar ook omdat ze zichzelf thuis willen voelen, ookal komen ze van de andere kant van de wereld. In ons bedrijf hebben we een hele internationale omgeving en daarom bestaat ons team uit mensen van vele verschillenden landen. Wil je bij ons komen werken en veel mensen leren kennen?

 

 

Tijdens de laatste 12 maanden, ontving Barcelona-Home meer dan 2000 bookings. De laatste jaren komen onze klanten vooral van:

De Verenigde Staten
Het Verenigd Koninkrijk
Zweden
Noorwegen
Nederland
Italië
Frankrijk

Dit jaar hebben we een grote opkomst van klanten in Centraal- en Oost-Europa opgemerkt:

Duitsland
Polen
Estland
Litouwen
Letland
Kroatië
Tsjechië
Slovakije
Slovenië
Roemenië

Barcelona-Home, mensen van over heel de wereld. Zo, voor hoe lang huren onze klanten onze accommodaties?

30% van onze klanten huren voor 3-10 dagen
20% voor 10-20 dagen
20% voor 20-30 dagen
30% zijn lange termijn verhuringen

Accommodatie in het historische centrum van Barcelona vanaf 1400 euro/maand

1

2

Tijdens de zomer zijn de meeste reservaties die we krijgen korte termijn reservaties. Vanaf september, wanneer alle universiteiten terug beginnen, is de aanvraag naar lange verblijven enorm. Verminderde deposito’s en de vaste prijzen voor alle flats (de prijs blijft hetzelfde, ongeacht hoeveel personen, zolang dit aantal niet meer is dan het toegelaten aantal personen) maakt dat vele studenten een flat huren om deze te delen met vrienden. Barcelona heeft het hele jaar veel te bieden. Veel mensen vergeten dat, naast al de stranden en het goede weer, er vele andere redenen zijn om Barcelona te bezoeken. Lekker eten, mooie architectuur, museums en niet te vergeten de “voetbal cultuur”. Dit alles is slechts een kleine selectie van alles wat Barcelona te bieden heeft. Dit maakt het een van de meest populaire steden van Europa met vele toeristen, studenten en werknemers. Dit jaar verwachten we een groei in de korte termijn verhuring tijdens de winter, omdat vele van onze eigenaars goede “deals” aanbieden in deze periode. Bezoek onze website om de lijst van onze appartementen te bekijken, er zijn vele korte en lange termijn verhuringen beschikbaar.

 

Apartments in Barcelona

See all apartments

map ramblas

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

mensen-in-barcelona onze-gemeenschap over-barcelona werken-in-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven