Home / Over Barcelona / Onze gemeenschap / Barcelona-home, alsof je thuis bent
Barcelona-Home

Barcelona-home, alsof je thuis bent

Barcelona-home, alsof je thuis bent. Terwijl ik werkte bij Barcelona-Home kreeg ik vaak de vraag van vrienden of kennissen “Hoe werkt de onderneming precies?”. Het verhuren van appartementen kan soms wat ingewikkeld worden door alle ondernemingen die appartementen aanbieden. Het is moeilijk om te weten welke ondernemingen rechtmatig zijn en welke niet. Foto’s en omschrijvingen kunnen zeer teleurstellend zijn, en vaak kom je op veel andere plekken terecht dan dat je verwachtte.

Vind nu uw accommodatie!

Barcelona-Home werkt als een tussenpersoon tussen de eigenaars en de klanten die een accommodatie zoeken. De flats zijn niet van ons, maar we hebben contracten met de eigenaars van overal in de stad. Barcelona-Home heeft een aanbod van plaatsen om te huren en er zijn appartementen beschikbaar voor alle voorkeuren en budgetten, afhankelijk van de grootte, de prijs, de locatie en last but not least de kwaliteit. We streven ernaar om comfortabele accommodaties te bieden voor mensen van over de hele wereld.

Als het op verantwoordelijkheid aankomt, wordt het ietwat moeilijk. Als een klant een appartement vernielt, wie is dan de schuldige? Wie moet er voor de kosten opdraaien? Goede vraag. Barcelona-Home staat tussen de klant en de eigenaar om problemen te verdrijven en om oplossingen te zoeken. Als een klant naar een flat komt, wordt er een inventarisatie gedaan. Je krijgt een contract dat ondertekend is door de klant en door Barcelona-Home. Dit verzekerd je dat er niks zal veranderen als je de flat verlaat. Wanneer je de flat weer verlaat, wordt er een nieuwe inventarisatie gemaakt en ondertekend. Dit toont dat de klant akkoord gaat met de staat waarin hij de accommodatie heeft verlaten. Als er verschillen zijn tussen de beide inventarisaties, kan het zijn dat de eigenaar een extra kost vraagt aan de klant of de borg bijhoudt. In dit geval kan Barcelona-Home niet. We hebben verplichtingen naar de eigenaars toe met wie we werken, en hen verzekeren dat onze klanten niets verkeerd zullen doen is een deel van deze verplichting.

Appartement in de buurt vanCamp Nou Barcelona

Vanaf     58€ / NACHT
Vanaf 1200€ / MAAND

Denk eens na over dit… Als iemand een reis boekt met een reisbureau en z’n vlucht vertrekt 3 uur te laat, de service van de luchtvaartmaatschappij is vreselijk en de vlucht is zeer oncomfortabel met heel wat turbulentie… Wie geef je dan de schuld? Het is zeker niet de fout van het reisbureau. Op dit punt zou iemand de problemen moeten bediscussiëren met iemand van het bedrijf. In dit geval is Barcelona-Home het reisbureau en niet de luchtvaartmaatschappij. We doen ons uiterste best om u te verzekeren dat alles vlot verloopt en we proberen alle problemen of conflicten meteen op te lossen. Dit is dan ook de basis van onze verantwoordelijkheden. Als je een accommodatie huurt in het buitenland, dan moet je er zeker van zijn dat je weet wie er verantwoordelijk is voor je eigen gemak. Dit geeft de mogelijkheid aan ondernemingen om meer efficiënt te werken zodat klanten een leuker verblijf hebben in het buitenland.

License : HUTB-003937

buttomsNL

apartment camp nou

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

onze-gemeenschap mas-consejos-nl waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven