Home / Beste plaatsen / Beste Verhuurbedrijven in Barcelona
Best Rental

Beste Verhuurbedrijven in Barcelona

Wanneer je naar Barcelona komt, zijn er veel verschillende locaties en attracties om te bezichtigen. De stad heeft een goed ontwikkeld openbaar vervoer dat jou naar de verschillende plaatsen brengt in slechts enkele minuten. Echter, kan het gebruiken van andere transportmogelijkheden de trip opwindender maken. Fietsen, auto’s of boten, er zijn verschillende verhuurbedrijven die kwaliteitsvolle transportmiddelen bieden voor een redelijke prijs. Wij, bij Barcelona-Home, willen jou helpen bij het vinden van de beste verhuurbedrijven, die niet enkel geweldige producten en diensten leveren, maar ook nog eens dichtbij sommige van onze geweldige APPARTEMENTEN gelegen zijn.

Hieronder vind je de beste verhuurbedrijven in Barcelona:

Beste fietsverhuur

Donkey Republic

Donkey Republic is een wereldwijd fietsverhuurbedrijf dat op dit moment werkzaam is in meer dan 15 landen en een Lock en Go app ontwikkeld heeft. Dit wordt gebruikt als hulpmiddel om de dichtstbijzijnde Donkey Republic fiets te vinden zonder alle drukte. Speciaal voor alle Barcelona-Home klanten, biedt het bedrijf 30% korting door het gebruiken van de volgende code: BCNHOME. Wij garanderen je dat de dichtstbijzijnde fiets vlakbij je APPARTEMENT zal liggen.

Adres: Overal in Barcelona
Openingsuren24/7
Email: support@donkeyrepublic.com
Telefoonnummer: +34 518 88 01 39
Web: DONKEY.BIKE

Beste bootverhuur

Licence-Free Boat Rental

Tijdens de zomer is het strand een onvermijdelijke plaats om te gaan. Om jouw verblijf onvergetelijk te maken en om de grote toeristenmassa te vermijden, wat dacht je van het huren van een licentievrije boot? Vanaf slechts €60 kan je al een boot huren voor 1,2 of zelfs 4 uur voor 5 personen. Deze geweldige deal omvat praktisch alles: brandstof, schoonmaak, ongevallenverzekering als ook de haven , veiligheid en aanmeerdiensten.

Web:  Barcelona Turisme

Beste Autoverhuur

Europcar 


Als je met heel je familie op vakantie gaat naar Barcelona, is het openbaar vervoer geen geweldige optie, vooral niet met kleine kinderen. Bij Europcar vind je een grote variëteit aan auto’s te huur, allemaal voor goedkope en redelijke prijzen. Als u op zoek bent naar een 2, 5 of zelfs een 7-zits auto, krijgt u verzekerd een voertuig dat aan uw behoeften en verwachtingen voldoet. Niet alleen zal je dan in staat zijn om comfortabel te reizen in Barcelona, maar u kunt ook andere steden in de omgeving verkennen

Adres: Badajoz 168, 08018, Barcelona
Openingsuren: Ma-Vrij 08:00-14:00/ 15:30- 19:30
Email: reservations.es@europcar.com
Telefoonnummer: +34 936 241 882

Beste Motorverhuur

Moto-rent.com

Barcelona is een stad waar veel te zien en heel veel te doen is, echter met de beperkte tijd gedurende de dag en de afstand tussen de verschillende DISTRICTEN, wordt het best moeilijk om de verschillende delen van de Catalaanse hoofdstad te ontdekken. Moto-rent.com is een motorverhuurbedrijf dat een brede keuze aan motorfietsen voorziet om te verhuren aan toeristen. Voor Barcelona-Home klanten, biedt het bedrijf een speciale promotie van 30% korting op elke dag dat je een voertuig bij hen huurt. En als je een scooter huurt voor 3 dagen, krijg je 1 dag gratis!

Adres: Calle Villarroel, 122 08011 Barcelona
Openingsuren: Ma-Vrij 9:00-14:00/ 16:00-20:30
Email: hola@moto-rent.com
Telefoonnummer: +34 902 10 11 54

Beste Segwayverhuur

Barcelona Segway Fun

De Segway is zeer populair in Barcelona en je zult er veel mensen mee zien rondrijden in de stad. Segway Fun is een bedrijf dat zijn klanten voorziet van veilige en gemakkelijk te gebruiken Segways, zodat ze kunnen genieten van een volledige dag de stad te verkennen via een adrenalinevolle manier van vervoer. Het bedrijf biedt 2 verhuuropties: een tour van 90 minuten of 2 uur.

Adres: Carrer del Sots – Tinent Navarro, 26, 08002 Barcelona
Openingsuren: Ma-Zon 10:00- 21:00
Email: infor@barcelonasegwayfun.com
Telefoonnummer: +34 670 48 40 00

Beste 5 Verhuurbedrijven

BEKIJK MEER

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven