Home / Verblijf / Top Bed en Breakfast Appartementen in Barcelona
p19md933ph1s8e1l3i1vdqomc10bl2f

Top Bed en Breakfast Appartementen in Barcelona

Als je op zoek bent naar een bed en breakfast om in te verblijven gedurende je vakantie in Barcelona dan ben je op de goede pagina! Barcelona-Home is trots op het hebben van een grote lijst aan verschillende huizen en appartementen, met allemaal hun eigen karakter en doeleinde. Of je nu van plan bent om kort of lang in Barcelona te verblijven, wij garanderen je dat je het perfecte verblijf zult vinden dat volledig past bij jouw smaak en behoeftes. Hieronder hebben drie van onze beste appartementen weergegeven voor de personen die iets voor korte termijn willen huren. Indien je meer informatie wilt over lange of korte termijn appartementen in Barcelona, neem dan contact op met ons klantenservice team of neem een kijkje op onze website.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

APPARTEMENT VOOR FAMILIES IN DE WIJK EIXAMPLE

Vanaf       81 € / NACHT
Vanaf 1550 € / MAAND

Dit lichte en mooie 4-slaapkamer appartement is gelegen in het Eixample district. De woonkamer is volledig gerenoveerd met moderne meubels en bevat een groot balkon dat zorgt voor veel inval van natuurlijk zonlicht en een prachtig uitzicht op de omgeving. De eetkamer is verbonden met de woonkamer en bevat een eettafel die plaats kan bieden aan 4 personen. De drie slaapkamers in het appartement zijn ruim en gedecoreerd in levendige kleuren. De kamers zijn volledig ingericht met alle nodige meubels zoals gezellige bedden, kasten en foto’s van Barcelona.

Dit appartement, gelegen bij de hoofdweg Avinguda Meridiana in Eixample, is gecentreerd tussen veel verschillende winkels en restaurants van deze buurt. Op korte wandelafstand is er een metrostation dat verbonden is met alle andere districten van Barcelona als ook belangrijke monumenten en oriëntatiepunten die fragmenten van de geschiedenis van Barcelona bevatten.

Licentie : HUTB-002414

 APPARTEMENT IN SANT ANTONI, EIXAMPLE

Vanaf        91 € / NACHT
Vanaf 1700 € / MAAND

Dit charmante appartement is gerenoveerd in een unieke stijl. De woonkamer, geverfd in een mix van rode en witte kleuren, heeft een kalme en excentrische uitstraling met meubels die overeenkomen met het interieur van het appartement. De woonkamer heeft ook toegang tot het balkon, wat de gasten voorziet van een prachtig uitzicht op de omgeving. Er zijn 4 slaapkamers in de accommodatie; 3 eenpersoons en één tweepersoons slaapkamer. Vergeleken met alle kleurvolle kamers van dit appartement, hebben de slaapkamers een kalmer pastelkleurig thema, wat elke kamer gezellig maakt en perfect is om je thuis te voelen. De keuken is modern ingericht en volledig uitgerust met alle nodige gereedschappen.

Het appartement is gelegen in het Eixample district, in een buurt die omgeven wordt door een groot arrangement aan verschillende bars en restaurant, wat jou veel verschillende keuzes geeft tijdens jouw lange of korte termijn verblijf in Barcelona. Bushaltes en metrohaltes zijn allemaal vlakbij waardoor je gemakkelijk andere delen van Barcelona kunt bezoeken.

 Licentie : HUTB-007580

buttomsNL dutch

 APPARTEMENT TE HUUR VLAKBIJ PLAZA CATALUNYA

Vanaf     101 € / NACHT
Vanaf 1588 € / MAAND

Als je een student bent die van plan is om in Barcelona te gaan studeren, dan is dit perfecte plaats voor jou. Dit tweeslaapkamer appartement, gelegen vlakbij Universitat de Barcelona, is volledig gerenoveerd in een huidige, trendy stijl perfect om te verblijven voor zowel lange als korte termijn met je geliefde. De woonkamer is simpel maar toch charmant met een tikkeltje Catalaanse stijl dankzij het hoge platfond en de grote ramen. De keuken en de eetkamer zijn beiden aangesloten aan de woonkamer, waardoor je gemakkelijke toegang hebt tot alle benodigdheden. Allebei de slaapkamers zijn dubbel en zijn ingericht met moderne meubels en hebben toegang tot een klein balkon, waardoor je kunt genieten van het betoverende uitzicht vanuit je eigen kamer.

Dit appartement, gelegen in één van de meest populaire en gewenste appartementen in Barcelona, ligt vlakbij veel belangrijke bezienswaardigheden en locaties. Doordat het tussen Plaza Catalunya en Las Ramblas is gesitueerd, geeft dit appartement jou toegang tot veel verschillende grote winkelketens zoals de Zara, H&M en veel meer.

Licentie : HUTB-006383

buttomsNL dutch

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

 Picture1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven