Home / Beste plaatsen / Beste restaurants met uitzicht over Barcelona
restaurants with a view over Barcelona

Beste restaurants met uitzicht over Barcelona

Als je Barcelona gaat bezoeken, dan moet je deze prachtige stad ook eens van bovenaf gezien hebben. Het bekijken van de mooie skyline van Barcelona vanuit een ander perspectief geeft je een duidelijk beeld van zijn unieke structuur, wat niet mogelijk is wanneer je tussen de hoge gebouwen wandelt. En waarom dit geweldige uitzicht niet combineren met een lekker drankje en excellent eten? In Barcelona zijn er veel verschillende restaurants met uitzicht over de skyline. Om het voor jou gemakkelijker te maken er een goede uit te kiezen, hebben we hier de beste restaurants met uitzicht over Barcelona geselecteerd. Dus neem je camera en grote eetlust met je mee en geniet van een heerlijke lunch of diner terwijl je de stad van bovenaf aan het observeren bent.

Torre d’Alta Mar

View over Barcelona, Torre d'Alta Mar

Torre d’Alta Mar is een fantastisch restaurant, gelegen in de haven kabelbaan toren, waar je kan genieten van een geweldig diner op een unieke locatie met een hoogte van 75 meter. Het is een ronde, door glas omgeven ruimte met een 360º uitzicht over de zee, de haven en de stad. In dit exclusieve restaurant kan je heerlijke gerechten met een creatieve mix van  traditionele mediterrane gerechten proeven. We raden je aan om een menu met meerdere gerechten te bestellen zodat je meer dan één van hun uitstekende gerechten kunt ervaren. Hun menu biedt een assortiment aan verschillende kleine gerechten, dat start vanaf 39 euro voor een lunchmenu op weekdagen. Het is ook mogelijk om er een aangepast wijn arrangement aan toe te voegen. Dit is de perfecte plek voor een speciale gelegenheid met je geliefde of om indruk op  iemand te maken! 

Adres: Passeig de Joan de Borbó 88,  Barcelona
Openingsuren: Dinsdag tot zaterdag, 13:00 – 15:30, maandag tot zondag, 20:00 – 23:30
Telefoonnummer: +34 93 221 00 07

Check onze website voor de beste Appartementen vlakbij de haven van Barcelona!

Mirablau

Restaurants with a view over Barcelona, Mirablau

Mirablau is de perfecte plaats om heen te gaan na het bezoeken van het Tibido Park! Het is een uitstekend restaurant met een ongelooflijk uitzicht over Barcelona. Ze serveren een traditioneel Mediterraans menu gemaakt met de hoogste kwaliteitsproducten voor een zeer redelijke prijs. Met  meer dan 25 jaar ervaring trekt het veel mensen, zowel toeristen als locals, aan die verliefd worden op deze plek vanaf het eerste bezoek. Het bestaat uit 2 verdiepingen met een gezellig interieur waar u kunt genieten van een kosmopolitische cocktail en een aantal heerlijke tapas. Maar Mirablau is niet alleen een geweldig restaurant, het is ook nog eens een bar en nachtclub, waar u ’s nachts kunt dansen terwijl u uitzicht heeft over heel Barcelona. De ideale plek om te ontspannen, genieten, eten en te drinken met goed gezelschap in een stedelijke lucht met een warme sfeer, terwijl de stad aan je voeten ligt!

Adres: Plaza Doctor Andreu, Barcelona
Openingsuren: Maandag tot woensdag: 11:00 – 03:30, donderdag: 11:00 – 04 :30 vrijdag tot zaterdag: 11:00–05:00, zondag: 11:00–02:30
Telefoonnummer: +34 934 18 58 79

Wil je in de buurt verblijven? Kijk dan eens naar onze Appartementen in Sarrià – Sant-Gervasi!

Martinez

martinez

Martinez is een trendy restaurant met een bevoorrechte locatie aan de voet van de Montjuïc berg. Met deze locatie biedt het adembenemende uitzichten over de stad, de haven en de zee, vooral over de ferry en de industriële zeehaven. Het is opgericht in 2013 en vanaf toen bleef zijn succes alleen maar groeien door het aantrekken van verschillende locals en toeristen. Het heeft een chic en trendy sfeer met een unieke decoratie. Dit superieure restaurant is het meest bekend voor zijn heerlijke paella maar de tapas en gefrituurde zeevruchten zijn ook zeker de moeite waard. Ze bieden een vast menu met vermouth, tapas, salade, wijn, één van de rijstgerechten van de menukaart en een dessert voor €40. In feite is het een beetje duurder dan de meeste restaurants in het centrum maar daar is een reden voor, namelijk zijn kwaliteitsvol, lekker eten en exclusieve locatie. Vanwege de populariteit zijn reserveringen sterk aanbevolen.

Adres: Carretera de Miramar,38, Barcelona
Openingsuren: Maandag tot zondag: 13:00 – 01:30
Telefoonnummer: +34 931 06 60 52

Om in de buurt van Martinez te verlbijven, bekijk onze Appartementen in Poble Sec!

Wij hopen dat u de kans krijgt om een van onze beste restaurants met uitzicht over Barcelona uit te proberen. En geloof ons, ze zullen je niet teleurstellen, zeker hun uitzicht niet! Nog op zoek naar iets om te gaan doen voor of na het eten in een van deze restaurants? Bekijk alle activiteiten die Barcelona te bieden heeft!

De drie beste restaurants met een uitzicht over Barcelona

Dutch-button

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven