Home / Over Barcelona / Locker Barcelona: de beste bagageopslag!
Locker Barcelona

Locker Barcelona: de beste bagageopslag!

Op vakantie gaan naar een stad waar je nog nooit geweest bent, kan spannend zijn vooral wanneer de stad op je verlanglijstje van plaatsen die je wilt bezoeken staat. Hoe dan ook, wat is de kans dat je je weg niet kent in deze stad? (gewoonlijk heel hoog). Ook al is dit geen groot probleem, voor diegene die met zware tassen moeten rondslepen kan het best stresserend zijn. Barcelona is één van de meest bezochte steden in Europa, met meer dan 2 miljoen bezoekers elk jaar dankzij het geweldige weer en de uitgesproken cultuur en geschiedenis. Aangezien toerisme een grote rol in de Catalaanse economie speelt, zijn veel nieuwe bedrijven gefocust op de behoeften van toeristen, vooral in de categorie bagage.

De Luggage storage service staat toeristen toe om hun bagage achter te laten in een veilige zone, terwijl ze vrij kunnen rondlopen doorheen de stad. Dit soort bedrijven waren in staat om toegang te krijgen tot de niche markt en succesvol klanten aan te trekken. Maar door het stijgende aantal bedrijven in deze markt is het moeilijk geworden om een betrouwbaar en goedkoop bedrijf te vinden. Geen zorgen, want wij hebben het beste bagage opslag bedrijf in Barcelona gevonden.

Locker Barcelona: Hoe het werkt

logo-lockerbarcelona2

Sinds 2010 heeft Locker Barcelona de markt van bagage opslag services gedomineerd; eigenlijk staat het bekend als het officiële bagage bedrijf in Barcelona. Dit bedrijf heeft genoeg ervaring om te begrijpen waar zijn klanten naar op zoek zijn; het leveren van bagage lockers in verschillende maten om al uw persoonlijke bezittingen te bewaren en te beschermen, zoals appartement sleutels. Ze bieden 3 verschillende soorten lockers en in de plaats van sleutels, zijn de lockers beveiligd met een persoonlijk gekozen code.

  • Middelgroot (handbagage) – (Breedte 40cm x Hoogte 45cm x Diepte 60cm)
  • Groot (grotere bagage–  (Breedte 40cm x Hoogte 60cm x Diepte 80cm)
  • Extra Groot (grotere bagage) – (Breedte 50cm x Hoogte 60cm x Diepte 90cm)

Indien je in de plaats van bagage grote objecten (zoals surfboards of fietsen) wilt opslaan, kunnen ze ook jou helpen; contacteer het bedrijf dan wel op tijd. Je kan online boeken. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor jou, kan je zowel cash als met de kaart betalen. Jouw locker zal op elk gewenst moment toegankelijk zijn zonder extra kosten te moeten betalen. De opslagruimte wordt gecontroleerd door beveiligingscamera’s, waardoor de klanten zich geen zorgen hoeven te maken.

1

Als je op vakantie bent en een appartement geboekt hebt maar je bent niet zeker waar je de sleutels moet ophalen, kunnen jij en de huisbaas Locker Barcelona contacteren zodat het team ervoor kan zorgen dat ze de levering kunnen regelen en het opslaan tot je arriveert. Daarna kan je het ophalen tijdens de openingsuren. (Winter: 9:00 tot 21:00 uur; zomer: 8:30 tot 22uur).

Voor maar €3.50, kan je volledig genieten van jouw welverdiende vakantie vanaf de eerste dag dat je aankomt zonder je bagage doorheen de hele stad te moeten meeslepen. Bezoek hun website op www.lockerbarcelona.com en vind meer informatie over deze geweldige bagage service.

View more

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven