Home / Over Barcelona / 5 Beste manieren om Spaans te leren

5 Beste manieren om Spaans te leren

5 Beste manieren om Spaans te leren

Of u nu contact wilt maken met de plaatselijke bevolking tijdens een vrijdagavondje uit of u wilt gewoon de menukaart in uw favoriete restaurant kunnen begrijpen, Spaans spreken in Spanje is van essentieel belang. Maar wat zijn de beste manieren om een nieuwe taal als Spaans te leren?

Een nieuwe taal leren is altijd een uitdaging. Zeker als u in een nieuw land aankomt waar Spaans de hoofdtaal is en u het snel wilt leren. Het proces van het uitzoeken van de beste methode, de beste taalschool of zelfs de beste leerstijl kan gemakkelijk frustrerend en overweldigend worden.

#1 Gebruik leesmateriaal voor kinderen

learn Spanish - Barcelona-home

Als je begint met het leren van de basis van een taal, is het belangrijk om babystapjes te nemen. Leer om te beginnen eenvoudige woordenschat en gebruik kinderboeken als leesmateriaal. Deze teksten zullen niet alleen helpen om deze nieuwe woorden in context te plaatsen, maar het is een eenvoudige manier om nog meer te leren omdat ze de basis voor u afbreken.

#2 Bekijk je favoriete films en series in Spaans

learn Spanish - Barcelona-home

Probeer die films of shows die je graag kijkt steeds opnieuw te bekijken, ook al ken je de dialogen, plot en uitkomsten misschien al. Door de films die je uit het hoofd kent te bekijken, zul je de Spaanse woordenschat gemakkelijk herkennen en verbinden met de betekenis ervan. Dit zal je helpen om nieuwe woorden te herkennen en geeft je ook aanwijzingen over hoe je ze kunt toepassen in de echte wereld. Als u een bezoek aan Barcelona voorbereidt, bent u misschien geïnteresseerd in films die in de stad zijn opgenomen. Als dat het geval is, kun je een kijkje nemen op onze lijst van SPANSE SERIES.

 

#3 Probeer taal-apps te gebruiken

learn Spanish - Barcelona-home

Hoewel veel mensen denken dat de inhoud van apps om talen te leren repetitief kan worden, is het een fantastische aanpak om te onthouden. Zo kun je op elk moment van de dag nieuwe zinnen leren, of je nu wacht tot de bus komt of 15 minuten voordat je naar bed gaat. Deze apps zijn niet alleen handig voor de gebruiker, maar helpen ook je grammatica, schrijf-, luister- en spreekvaardigheid te verbeteren, en dat allemaal met één druk op de knop.

#4 Beluister Spaanse podcasts

learn Spanish - Barcelona-home

Podcasts zijn geweldige hulpmiddelen om je luistervaardigheid te verbeteren, terwijl ze voor velen leuk en handig zijn. U kunt luisteren naar het nieuws of een interessante TedTalk terwijl u uw uitspraak leert en uw luistervaardigheid verbetert. Het beste deel is dat er podcasts beschikbaar zijn voor alle interesses, van politiek tot de zakenwereld, het is allemaal een klik verwijderd.

#5 Praat met locals

learn Spanish - Barcelona-home

Praten met vreemden kan een moeilijke en intimiderende taak zijn. Maar wat dacht u ervan om wat u geleerd hebt te oefenen met mensen met wie u al dagelijks praat? Probeer uw buren te benaderen voor een eenvoudig gesprek van één minuut. Daag uzelf ook uit om de volgende keer dat u iets koopt in het Spaans te reageren op uw ober of verkoopmedewerker. De sleutel is om uit uw comfortzone te stappen en uzelf uit te dagen om te oefenen wat u al weet! Vooral in Barcelona, als u de toeristen wilt vermijden, kunt u het beste naar de minder centraal gelegen buurten gaan. Wij raden Sant Antoni/ Poble Sec aan als een geweldige plek om je onder de lokale bevolking van Barcelona te begeven. Als je iets meer wilt lezen over de lokale bevolking in Barcelona en wat ze graag doen, raden we je aan ons artikel over het LOKALE LEVEN IN BARCELONA te lezen.

Locatie: Sant Antoni / Poble Sec Neighbourhood

Bent u van plan om naar Barcelona te gaan en bent u op zoek naar een plek om te verblijven? Kijk dan eens naar de beschikbare appartementen die wij op onze website hebben staan! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven