Home / Barcelonassa / Terveys ja sairaalat

Terveys ja sairaalat

Kun olet vieraassa kaupungissa, voi olla vaikeaa käsitellä terveysasioita varsinkin kun on vaikeuksia ymmärtämisessä ja maassa on erilaiset toimintatavat.  Päätös minne mennä, missä sinua ymmärretään, kuinka paljon sinun pitäisi odottaa sinulta perittävän, ovat asioita jotka jokainen Barcelonassa elävä kohtaa jossakin vaiheessa. On tärkeää tiedostaa itselleen kaikki vaihtoehdot ja oikeudet. Tässä sinulle infoa helpottamiseksi.

Espanja tarjoaa kaikille kansalaisille terveydenhoitoa. Jos olet Euroopan kansalainen, olet automaattisesti oikeutettu saamaan perusterveydenhoidon, mutta tarkista että sinulla on oikeanlainen dokumentti kotimaassasi. Jos et ole EUn kansalainen, Espanjan hallitus määrää kaikkien kansalaisten hoidon hätätilanteissa.n.

Alla on muutamia hyödyllisiä puhelinnumeroita ja yhteystietoja lääkäreille, jotka voivat olla hyödyllisiä. Barcelona-home ei vastaa alla olevasta listasta. Meillä ei ole ollut suoraa yhteyttä kaikkien kanssa ja alla on vain alustavia vaihtoehtoja.

Ambulanssi palvelut

Tavallisissa hätätapauksissa Espanjassa, soita 112. Ambulanssia tarvittaessa soita johonkin seuraavista:
• Samur 092
• Uvimovil 061
• Ambulances Cruz Roja 915 222 222
• Ambulancias Sasu 913 551 039
• Creu Roja 933 002 020
• Lazaro 934 566 666 / 934 551 000
• SAM 932 016 464
• Blanco 932 661 212 / 932 661 266

Sairaalat

Vieraile: List of Clinics and Hospitals in Barcelona

Sairasvakuutus laki

On tärkeää tietää hyväksytäänkö vakuutuksesi Barcelonassa. Monet vakuutusyhtiöt tarjoavat matkaterveysvakuutuksen, sillä moni opiskelee Barcelonassa. On myös tärkeää tietää kuinka paljon tarjoaja tarjoaa asiakkaille, esimerkiksi läÄkäritapaamiset ja reseptilääkkeet. Vaihtoehtona on myös mennä yksityiselle lääkärille, joka on avoinna kaikille, hinta alkaen 50/kk riippuen iästä ja sukupuolesta.

Apteekit

Apteekit Barcelonassa tarjoaa perusterveyden informatiota ja neuvoja kuten myös hoitoja.  Pharmacies or “farmacias” in Barcelona can provide you with basic health information and advice, as well as treatments. Voit ehkä kysyä apteekkarilta neuvoa myös perusterveydenhoidosta, sillä joillain heistä on ylemmäntason koulutus.

Jotkin apteekit ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa, mutta monet ovat kiinni öisin.  Barcelonassa reseptilääkkeet voivat olla paljonkin halvempia.

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

tietoa-barcelonasta

Majoitus Barcelona


Scroll To Top