Home / Verblijf / Luxe appartementen in Barcelona
Luxury penthouse in Barcelona

Luxe appartementen in Barcelona

Als u op zoek bent naar een verblijf in Barcelona in een lux appartement is dit wat u nodig heeft. Kies uw verblijf in klasse en geef u vakantie een heel ander perspectief. Deze appartementen bieden u alles wat u nodig hebt voor een comfortabel verblijf in de meest moderne en stijlvolle weg mogelijk. Altijd in het hart van de stad waar u uzelf allerlei attracties kan vinden. Niet alleen kunt u alle bezichtigingen zien maar ook de beste bars, restaurants en clubs waar u heen kan als gratis VIP op de guest list. Luxe appartementen in Barcelona is de ideale oplossing voor groepen, koppels en zelfs families.

Prachtig penthouse in het centrum van Barcelona

Vanaf      183€ / NACHT

Dit appartement bied u de perfect mix van stijl, elegant en functionaliteit. Het heeft een hoge plafons en veel ruimte met veel daglicht. Gelegen naast Plaza Catalunya en Las Ramblas bevindt u zichzelf in het hart van de stad. Het Passeig de Gracia en haar vele restaurants zijn een paar minuten lopen in de charmante gebieden van Gotico, Born en Ciutat Vella die naast de deur zijn.

Lux Appartement

Het gebouw is prachtig en was gebouwd door de beroemde Catalaanse architect Cadafalch. Het appartement is 95 m² en heeft ook een balkon. De flat bied 1 slaapkamer waar 4 personen kunnen slapen. Het leefgedeelte bied genoeg ruimte zodat een groep goed en comfortabel kan verblijven. Het meubilair bied een klassiek gevoel met houten details zoals de balken en deuren, ook de stenen elementen zijn zijn stijlvol verwerkt. De totale plattegrond van het appartement zijn de slaapkamer, een grote leefruimte, een badkamer die allen voor ledig zijn uitgerust. De flat bied ook een open keuken met alle moderne apparaten en is voor ledig uitgerust.

Luxe appartement

Sinds de flat is een penthouse, bied het een geweldige kijk over de stad. U kunt met plezier Barcelona en de omgeving. Huur een lux appartement in Barcelona, dat is de best weg om heerlijk van de stad te genieten met luxe en allemaal mogelijkheden!

License : HUTB-001245

Nederlands

luxury apartment

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven