Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter Hospital Clinic
Apartments Hospital Clinic

Lägenheter Hospital Clinic

De bästa lägenheterna nära Hospital Clinic i Barcelona!

Universitetssjukhuset Hospital Clinic de Barcelona grundades för hundra år sedan, och är idag ett av de främsta centren för hälsovård, forskning och medicinsk utbildning i landet. Med totalt 850 bäddar betjänar det massiva sjukhuset inte bara 540 000 invånare i Barcelona, även patienter bara från Katalonien, hela Spanien och utomlands. Detta medicinska centrum har ett fantastiskt centralt läge i hjärtat av det eleganta och lättillgängliga Eixample, ett utmärkt kvarter att bo i för personer som studerar medicin eller familjer som besöker patienter på sjukhuset. Nedan har vi samlat tre av våra favorit LÄGENHETER HOSPITAL CLINIC, var och en är EIXAMPLE UTHYRNING, bara en kort promenad från sjukhuset.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

BUDGET LÄGENHET I BARCELONA FÖR FAMILJ

Från 86€ / NATT

Apartments Hospital Clinic

Detta är kanske vår mest populära LÄGENHET HOSPITAL CLINIC, denna rymliga Barcelona lägenhet är perfekt för familjer som besöker patienter på sjukhuskliniken. Interiören har sköna parkettgolv och en kombination av eleganta trämöbler med ljust färgade kuddar och väggkonst. Det gemensamma utrymmet är uppdelat i ett vardagsrum med mysiga beige soffor och en matsal med ett runt bord för fyra personer. Detta är framför en underbar balkong som gör att mycket naturligt ljus kan strömma in och belysa hela lägenheten under dagen. Balkongen är också inredd med ett litet bord och två stolar, en bra plats att ta en paus med en kopp kaffe när som helst på dagen.  Det ena sovrummet har en dubbelsäng och stor garderob, rummet är dekorerat med mjuka färger för att du ska känna dig som hemma. Det andra sovrummet har en säng med träram och är perfekt för två barn att dela. Lägenheten har också ett stort U-format kök och ett ljust badrum med dusch och bidé.

Denna LÄGENHETBARCELONA MED LUFTKONDITIONERING OCH VÄRME har ett utmärkt läge, bara några minuter från sjukhuset, mellan tunnelbanestationerna Hospital Hospital (L5) och Entenca (L3). Härifrån kan du enkelt nå shoppinggatorna Rambla de Catalunya och Passeig de Gracia, samt många av Gaudias mest kända verk och det pulserande Sant Antoni-kvarteret på andra sidan Gran Via de Les Corts Catalanes.

Tillstånd: HUTB-006633

Swedish

EXIAMPLE BARCELONA LÄGENHET

Från  100€ / NATT
Från 1250€ / MÅNAD

Apartments Hospital Clinic

Denna ljusa och fräscha 3-RUMSLÄGENHET BARCELONA kommer med fem enkelsängar och en bäddsoffa som gör det perfekt för studerande som bor i Barcelona för att studera på sjukhuskliniken. Det är ett modernt hem komplett med luftkonditionering och uppvärmning, diskmaskin, tvättmaskin och med fullt utrustat kök i en byggnad med hiss och dörrvakt. Vardagsrummet är möblerat med en stor hörnsoffa, perfekt att ta det lugnt på med dina rumskamrater efter en lång dag. Det finns också en separat matsal med ett fint vitt bord som också kan användas för att studera. Under din vistelse får du tillgång till ett fantastiskt modernt kök med polerade grått kakel och ljusa orange väggar. Detta boende är tillgängligt som antingen en KORTTIDSUTHYRNING eller för en LÅNGTIDSHYRNING.

Området kring sjukhuskliniken är ett lugnt bostadsområde, som är känt att vara tyst och mycket säkert. Det är därför perfekt för gäster som vill vara fria från distraktion under vistelsen. Lägenheten ligger precis runt hörnet från tunnelbanestationen Entenca, och har därför snabb tillgång till centrum och det livliga nattlivet.

Tillstånd: HUTB-007349

Swedish

LÄGENHET MED UTSIKT ÖVER BARCELONA

Från 96€ / NATT

Apartments Hospital Clinic

En av våra favorit APARTMENTS HOSPITAL CLINIC är detta ”pretty in pink” KORTTIDSBOENDE I BARCELONA, med ett vackert sovrum i boutique-stil som har ljusrosa och beige färger. Rummet har också tillgång till en pittoresk balkong, typisk för det eleganta Eixample-området. Matchande detta sovrum i design är ett annat sovrum, ett vackert badrum med ett ljusrosa handfat och rosa plattor på väggarna, och ett mysigt lantligt kök med ljusrosa skåp och retro rosa kakelmönster på väggen. En ljus vit vägg med eleganta franska dörrar skiljer det eleganta matplatsområdet från det rymliga vardagsrummet, möblerat med en mycket stor grön hörnsoffa, perfekt för en familj att koppla av på.

Lägenheten ligger i Eixample centrum, bara en kort promenad från sjukhuskliniken och omgiven av många underbara restauranger, bagerier och kaféer. Vi rekommenderar också att stanna vid Mercat del Ninot-marknaden på vägen till sjukhuset för att plocka upp färsk fisk, kött och andra produkter för att laga mat hemma.

Tillstånd: HUTB-013328

Swedish

Letar du lägenhet i Barcelona? Missa inte våra erbjudanden på lägenheter via Barcelona Home!

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Captura de pantalla 2015-12-09 a las 17.11.24

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top