Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter med terrass
Apartments with Terrace Barcelona

Lägenheter med terrass

När man vill HYRA LÄGENHET I BARCELONA, bör man definitivt överväga att leta efter en lägenhet med en terrass. Det finns inget sätt att bättre njuta av stadens underbara arkitektur, dess livliga gator och plazas än genom att stå högt över allt och njuta av en trevlig hemlagad frukost eller middag. Välj en TAKVÅNINGSLÄGENHET med en möblerad privat terrass eller gemensamma takterrassen för att möta lokalbefolkningen medan du sola under Medelhavets solsken. Eller kanske du föredrar något med mer inredning, en terrass med en trädgård att koppla av på. Oavsett din smak, är vi säker på att ha de perfekta LÄGENHETER MED TERRASS för dig.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

TAKVÅNINGS LÄGENHET MED TERRASS OCH UTSIKT I BARCELONA

Från  149€ / NATT
Från 1575€ / MÅNAD

ROOFTOP APARTMENT WITH TERRACE AND VIEWS IN BARCELONA

En av våra mest populära LÄGENHETER MED TERRASS är denna 2-sovrums takvåning med gott om öppna områden och pittoreska balkonger som gör att frisk luft och solsken kommer in. Vardagsrummet har en ny, modern stil med mysiga beige soffor som matchar de ljusbruna parkettgolvet, perfekt kontrast till de ljusa vita väggarna och krukblommorna. En spiraltrappa leder upp till andra våningen, där finns två sovrum, minimalt inredda med bekväma sängar och stora garderober för förvaring. Den andra våningen har direkt tillgång till en terrass med spektakulär utsikt över slottet Montjuïc och de vackra husen som ligger på motsatt sida av Gran Via de Les Corts Catalanes, en av de viktigaste avenyerna i Barcelona. Denna terrass har tegelgolv, ett enormt träbord med sex stolar och ett stort parasoll för skydda från solljus en het sommardag.

Lägenheten har ett utmärkt läge i Eixample-distriktet, mycket nära Placa Espanya och de många turistattraktionerna som finns i regionen. Du kommer endast att vara en kort promenad från Fira de Barcelona, Font Màgica, Parc de Joan Miro och Sant Antoni-marknaden, där lokalbefolkningen går till deras veckovisa livsmedelsbutiker. Tunnelbanestationen Rocafort (L1) ligger också mycket nära ger dig snabb tillgång till Plaza Catalunya, där du snabbt kan nå de populära El Born-kvarteren.

Tillstånd: HUTB-010196

Swedish

LJUS LÄGENHET MED PRIVAT TERRASS, BORNE

Från  100€ / NATT
Från 1250€ / MÅNAD

BRIGHT APARTMENT WITH PRIVATE TERRACE, BORNE

Denna moderna KORTTIDSUTHYRNING BARCELONA har ett mjukt beige, brunt och grått färgschema som accentueras här och där med ljusröd eller orange lampskärmar, sängkläder och gardiner. Alla fyra sovrummen är inredda med bra sängar, vita garderober och ett pittoreskt vitt skrivbord och stol, perfekt för att få lite arbete gjort. I ett av sovrummen hittar du ett vackert svartvitt foto av Gaudis berömda La Pedrera, bara 15 minuters promenad bort på Passeig de Gracia. Under din vistelse får du tillgång till ett mycket rymligt separat kök med släta plattor på väggarna och gott om utrymme för att laga mat för flera personer. Från köket kommer du till en vacker privat terrass med plattor på golv och väggar, dekorerad med livfulla gröna krukväxter för att skapa en trädgårdsmiljö. Det finns också ett vacker litet bord och gårds-stolar, perfekt för att njuta av en trevlig hemlagad måltid.

Denna EL BORN LÄGENHET UTHYRES ligger i hjärtat av ett mycket populärt och stilfullt område, bara en kort promenad från Via Laietana, en av de stora genomfarterna som förbinder hamnområdet med resten av centrum. Du kommer att bo i ett område fullt av turistattraktioner, inklusive basilikan Santa Maria del Mar, Carrer Princesa, Museu Picasso, Born kulturcentrum och flera historiska plazas perfekt för att stoppa för en kopp kaffe under dagen. Lägenheten ligger också mycket nära La Ciutadella, den största parken i Barcelona och perfekt för dem som gillar att jogga på morgonen.

Tillstånd: HUTB-003800

Swedish

VINDSVÅNING MED PRIVAT TERRASS I EIXAMPLE, BARCELONA

Från   69€ / NATT
Från 1400€ / MÅNAD

ATTIC WITH PRIVATE TERRACE IN EIXAMPLE, BARCELONA

Här är en annan av våra härliga LÄGENHETER MED TERRASS, tillgänglig både för kort eller LÅNGTIDSUTHYRNING. Lägenheten ligger på 9:e våningen med en fantastisk struktur och stort gemensamt område omgivet av fönster, för att skapa en öppen miljö även inom det stängda utrymmet. Den eleganta matplatsen med sitt ljusa vita bord och stolar är skilt från vardagsrummet för maximal komfort och är dekorerad med ljusa vita hyllor som ser fantastiskt ut i kontrast till de gråa lila väggarna. En lång hall leder till tre sovrum, varav ett med en fantastisk dubbelsäng med lila lakan och örngott och en lila huvudgavel som matchar. Detta sovrum har tillgång till en magnifik privat terrass med släta plattor som värms upp under Medelhavets sol. Utrymmet är möblerat med ett bord för fyra med fantastisk utsikt över Sant Antoni-kvarteret och Montjuic-slottet som står högt i bakgrunden. Det är en idealisk plats att koppla av med en bra bok och ta en stund att verkligen njuta av Barcelonas sevärdheter och dofter.

Denna SANT ANTONI LÄGENHET ligger mycket nära stadsdelens namesake market, perfekt för att hitta färska matvaror som gör det eneklt att laga mat hemma. Du kommer vara mellan tunnelbanestationerna Rocafort (L1) och Sant Antoni (L2), med snabb tillgång till Plaza Catalunya och resten av Barcelonas centrum. Vi rekommenderar att du går över till Poble Sec-kvarteret och promenerar längs den mycket populära Carrer Blai, en gata kantad med fantastiska billiga tapasbarer som har öppet till sent på natten.

Tillstånd: HUTB-003391

Swedish

Letar du lägenhet i Barcelona? Spana in våra erbjudanden på lägenheter över hela staden med Barcelona home! 
 

Lägenheter Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top