Home / Cultuur / Speakeasy taalschool Barcelona
Speakeasy Language School Barcelona

Speakeasy taalschool Barcelona

Over  Speakeasy taalschool Barcelona

Speakeasy taalschool Barcelona is opgericht in 2001 en toegewijd om de beste Spaanse taalschool te zijn in Spanje. Ze combineren personeel uit Spanje met personeel uit andere landen om zeker te zijn van de hoge kwaliteit en de goede service. We hebben bewezen dat het mogelijk is om Spaanse lessen van goede kwaliteit te bieden tegen redelijke prijzen. Onze hooggekwalificeerde en ervaren leraren, samen met ons uitstekende cursusplan zijn de sleutel tot succes en de reden waarom meer dan 99% van de studenten Speakeasy aanraadt. Om deze reden zijn 50% van onze studenten naar ons toegekomen op aanraden van oude Speakeasy studenten. Dit helpt ons om de marketing kosten laag te houden. Om er zeker van te zijn dat we hoge kwaliteit bieden, worden onze leraren en diensten continue geëvalueerd en besteden we extra aandacht aan de opmerkingen en suggesties van onze studenten. Speakeasy taalschool heeft 9 leslokalen en we verwelkomen rond de 800 studenten per jaar.

Vind nu uw accommodatie!

Speakeasy is een kleine, maar gespecialiseerde school die Spaans onderwijs bied sinds 2001 en Engels onderwijs sinds 2011. We staan bekend als een van de beste Spaanse taalscholen in Barcelona, want wij bieden cursussen van de beste kwaliteit. Deze bestaan in verschillende soorten en maten en zijn redelijk geprijsd. Hieronder vind u meer redenen waarom dit zo’n populaire Spaanse taalschool is in Barcelona.

Wij garanderen dat de groepen nooit bestaan uit meer dan 10 studenten. Onze studenten komen van over de hele wereld en normaal gesproken zijn er een stuk of 5 of 6 verschillenden nationaliteiten in elke klas. De gemiddelde leeftijd van onze studenten is 27 jaar en u zal vaak een goede mix van leeftijden vinden in elke klas. Speakeasy verwelkomt rond de 800 studenten per jaar.

Als u op zoek bent naar accommodatie voor tijdens uw verblijf, neem dan een kijkje op Barcelona-Home.

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven