Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Livsstilslägenheter i Barcelona
Lifestyle Apartments Barcelona

Livsstilslägenheter i Barcelona

Barcelona is a dynamic and diverse city that has some something in store for everyone, which makes it easy for us at Barcelona-Home to find accommodations to fit a wide range of lifestyle choices. Whether your priorities are to explore the cultural and artistic center of the city, shop on the wide avenues of Eixample or narrow boutique-lined alleys of el Born, or whether you prefer relaxing at the beach far from the hustle and bustle of the city center, we are guaranteed to have a home that fits well with your needs. We have chosen our top three Lifestyle Apartments Barcelona that we believe match the preferences of many of our customers perfectly.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LÄGENHET I BARCELONA NÄRA HAVET

Från 270€ / NATT
Från 5063€ / MÅNAD
Lifestyle Apartments Barcelona

En av vår favorit LIVSSTILSLÄGENHETER BARCELONA är denna underbara 4-RUMSLÄGENHETER i det eleganta Diagonal Mar-området. Belägen på 10:e våningen i en modern byggnad, har lägenheten panoramautsikt över Medelhavet och staden från alla rum. Sovrummet har eget badrum och tillgång till terrassen, vilket gör det perfekt för ett par, medan de andra rummen är bra för vänner och familj att dela. Du kommer att njuta av det massiva loungeområdet med en bekväm hörnsoffa och smakfullt utvald beige och vit inredning, liksom det eleganta matsalrummet med ett glasbord för sex personer tillsammans med den unika lampan som hänger från taket. Den 15 m2 privata terrassen är möblerad med ett elegant svart högt bord och pallar, som påminner om de som finns på terrasser på de chicaste hotellen i Barcelona. Denna LÄGENHET MED TERRASS BARCELONA är perfekt för underhållande av små sammankomster och för att ta ett glas vin med vänner innan du går ut för att njuta av nattlivet i Barcelona. Under din vistelse kommer du också ha tillgång till byggnadens omfattande kommunala område med en pool, tennisbana, solarium, lekplats och gym, perfekt för dem som har en aktiv livsstil.

Lägenheten ligger i en stor region, bara några minuter från flera sandstränder och det vackra Port Forum, där segelbåtar och yachter är förtöjda. Detta område är fantastiskt för dem som gillar att vara aktiva, eftersom det ligger nära flera grönområden som är perfekta för jogging samt komplexet Esportiu Municipal Mar Bella sportcenter.

Tillstånd: HUTB-000926

Svedish

TAKVÅNINGSLÄGENHET I PASEO DE GRACIA

Från    245€ / NATT
Från 4840€ / MÅNAD

Lifestyle Apartments Barcelona

Eller, om en vacker takvåning i det eleganta och historiska Eixample-kvarteret är mer din stil, ta en titt på denna fantastiska LYX BOENDE perfekt för en romantisk semester för två. Det utökade vardagsrummet och det fullt utrustade köket är minimalt inredda med ett svart och rött färgschema och modern design. Mot den vackra röda väggen hittar du en bekväm svart soffa och en matsal med ett svart bord tillräckligt stort för 4 personer. Skjutdörrar leder till ett sovrum med en touch av rustik charm och en stor dubbelsäng samt garderob för förvaring. Från sovrummet och vardagsrummet får du tillgång till en massiv privat terrass med avundsvärd utsikt över Barcelonas mest eleganta aveny Passeig de Gracia och fontänen vid korsningen av denna gata och Gran Via. Terrassen är möblerad med ett fint bord och stolar, den perfekta platsen för en middag med din partner.

Denna EIXAMPLE LÄGENHET har ett fantastiskt läge vid korsningen av två stora gator i Barcelona, omgiven av hundratals affärer, restauranger och barer. Bara några minuters promenad bort är den berömda Casa Batlló av Gaudí och Plaza Catalunya med snabb tillgång till alla andra stadsdelar i staden. En lite längre promenad tar dig till parken Arc de Triomf och La Ciutadella, perfekt för avkopplande picknick i gräset. För en romantisk måltid av ostron och Cava, besök den vackra El Nacional restaurangen bara några steg från lägenheten.

Tillstånd: HUTB-006514

Svedish

GRÖN LYX LÄGENHET I DIAGONAL MAR

Från 194€ / NATT

Lifestyle Apartments Barcelona

En av våra mest unika LIVSSTILSLÄGENHETER BARCELONA är denna KORTTIDSUTHYRNING med tillräckligt med utrymme för att rymma en familj eller en grupp med åtta personer. Vi älskar det gemensamma utrymmet, vars glasfönster från golv till tak tillåter mycket ljus att komma in och lysa upp loungen, samtidigt som den erbjuder spektakulär utsikt över Medelhavet och Port Forum. Stora glasdörrar leder till en spektakulär 35 m2 privat terrass, perfekt att koppla av på medan du njuter av solskenet i Barcelona. Det massiva vardagsrummet har en ny blommig inredning med ljusgröna väggar, en vacker målning av blommor på väggen och en matta som påminner om en gräsmatta. Den stora vita hörn-soffan har tillräckligt med utrymme för att rymma flera gäster, liksom det eleganta matbordet i glas som står nära fönstren. Vart och ett av sovrummen har sin egen stil, dock har alla stora fönster och högkvalitativa sängar.

Denna DIAGONAL MAR APARTMENT är perfekt för dem som försöker rymma Barcelonas hektiska stadsområde och koppla av vid havet. Detta område är lugnt och tyst, tillfredsställer garanterat dem som vill sakta ner sin hektiska livsstil. Lägenheten är omgiven av flera utmärkta skaldjurs restauranger, tapasbarer och kaféer, och du kommer att vara bara en kort promenad från några av Barcelonas vackraste sandstränder. Platsen ligger också inom gångavstånd från köpcentret Diagonal Mar, där du hittar allt du behöver under din vistelse.

Tillstånd: HUTB-013791

Svedish


Letar du lägenhet i Barcelona? Spana in våra erbjudanden på LÄGENHETER ÖVER HELA STADEN med Barcelona home! 

LÄGENHETER BARCELONA

view more apartments swedish

Captura de pantalla 2015-12-17 a las 14.37.53

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top