Home / Verblijf / Lifestyle appartementen Barcelona
Lifestyle Apartments Barcelona

Lifestyle appartementen Barcelona

Barcelona is een dynamische en diverse stad die meestal voor iedereen wel iets te doen heeft, daat maakt het makkelijk voor ons bij BARCELONA-HOME accommodaties te vinden die passen bij een breed scala aan lifestyle keuzes. Of uw prioriteiten nou uit gaan naar het ontdekken van het culturele en artistieke centrum van de stad, winkelen op de brede lanen van Eixample of de smalle boutique-straatjes van El Born, of dat u liever ontspannen op het strand ligt ver van de drukte van het centrum van de stad, u bent verzekerd van een accommodatie die goed past bij uw behoeften. We hebben onze top drie LIFESTYLE APPARTEMENTEN BARCELONA gekozen en wij geloven dat deze appartementen overeenkomen met de voorkeuren van veel van onze klanten.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

APPARTEMENT IN BARCELONA VLAKBIJ HET STRAND

Vanaf €270 / NACHT
Vanaf €5063 / MAAND

Lifestyle Apartments Barcelona

Een van onze favoriete LIFESTYLE APPARTEMENTEN BARCELONA is dit prachtige 4-slaapkamer appartement in de stijlvolle wijk Diagonal Mar. Gelegen op de 10e verdieping van een modern gebouw, het appartement biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de stad vanuit elke kamer. De master bedroom heeft een eigen badkamer en toegang tot het terras, waardoor het perfect is voor een koppel, de andere kamers zijn zeer geschikt om met vrienden en familie te delen. U zult genieten van de enorme woonkamer met een comfortabele hoekbank en het smaakvolle geselecteerde beige en witte interieur, evenals de elegante eethoek met een glazen tafel voor zes personen en unieke lampen hangend aan het plafond. Het 15 m² privé-terras is ingericht met een elegante zwarte hoge tafel en stoelen, die doen denken aan tafels op de terrassen van de meest chique hotels in Barcelona. Dit APPARTEMENT MET TERRAS BARCELONA is ideaal voor entertainment, voor kleine borrels en voor het hebben van een glas wijn met vrienden voordat u van het nachtleven van Barcelona gaat genieten. Tijdens uw verblijf heeft u ook toegang tot de gemeenschappelijke ruimte van het gebouw, met een zwembad, een tennisbaan, een solarium, een speeltuin en een fitnessruimte, perfect voor diegenen die een actieve levensstijl leiden.

Het appartement is gelegen in een geweldige regio, op slechts enkele minuten van verschillende zandstranden en het mooie Port Forum, waar de zeilboten en jachten liggen aangemeerd. Dit gebied is fantastisch voor degenen die graag gezond leven, want het is dicht bij een aantal groene gebieden ideaal om daar te joggen en het sportcentrum Esportiu Municipal Mar Bella.

License : HUTB-000926

buttomsNL

DAKAPPARTEMENT IN PASEO DE GRACIA

Vanaf €245 / NACHT
Vanaf €4840 / MAAND

Lifestyle Apartments Barcelona

 

Als een prachtig dakappartement in het elegante en historische Eixample meer uw stijl is, neemt u dan eens een kijkje in dit geweldige LUXE APPARTEMENT perfect voor een romantische vakantie voor twee. De grote woonkamer en de volledig uitgeruste keuken is ingericht in een zwart en rood kleurenschema en in een eigentijds design. Tegen de mooie rode wand vindt u een comfortabele zwarte bank en een eethoek met een zwarte tafel voor vier personen. Schuifdeuren leiden naar de master bedroom met een rustieke sfeer, een groot tweepersoonsbed en een kast met opbergruimte. Vanuit de slaapkamer en de woonkamer heeft u toegang tot het grote privéterras met een mooi uitzicht over de stijlvolle straat Passeig de Gracia en de fontein op de kruising van de straat met Gran Via. Het terras is ingericht met een mooie tafel en stoelen, de perfecte plek voor een romantisch diner met uw partner.

Dit EIXAMPLE APPARTEMENT is gelegen op een fantastische locatie op het kruispunt van twee belangrijke verkeersaders van Barcelona, omringd door honderden winkels, restaurants en bars. Slechts op een paar minuten lopen ligt het beroemde Casa Batlló van Gaudí en Plaza Catalunya met snelle toegang tot alle andere wijken van de stad. Een iets langere wandeling brengt u naar de Arc de Triomf en La Ciutadella park, perfect voor ontspannen picknicken in het gras. Voor een romantische maaltijd met oesters en Cava, moet u een bezoek brengen aan de prachtige El Nacional restaurant op slechts een steenworp afstand van het appartement.

License : HUTB-006514

buttomsNL

GROEN LUXE APPARTEMENT IN DIAGONAL MAR

Vanaf €194 / NACHT

Lifestyle Apartments Barcelona

Een van onze meest unieke LIFESTYLE APPARTEMENTEN BARCELONA is dit KORTE TERMIJN APPARTEMENT met genoeg ruimte voor een familie of een groep van 8 vrienden. Wij houden van de gezamenlijke ruimte, met de kamergrote ramen die genoeg licht doorlaten in de loungeruimte, die een fantastisch uitzicht heeft op de Middellandse Zee en het Port Forum. Grote glazen deuren leiden naar een spectaculair 35 m² privéterras, ideaal om te ontspannen terwijl u geniet van de zon van Barcelona. De enorme woonkamer is voorzien van frisse bloemendecoraties en licht groene muren, een prachtig schilderij van bloemen aan de muur en een pluizig tapijt dat doet denken aan een grasveld. De grote witte hoekbank heeft genoeg ruimte om genoeg gasten op te laten plaatsnemen, net als de elegante glazen eettafel direct in de buurt van de glazen ramen. Elk van de slaapkamers komt met een eigen persoonlijkheid, maar zijn allemaal voorzien van grote ramen en topkwaliteit bedden.

Het DIAGONAL MAR APPARTEMENT is perfect voor degenen die aan het drukke leven in Barcelona willen ontsnappen en lekker willen ontspannen aan de zee. De omgeving is vredig en rustig, gegarandeerd goed voor degenen die ontsnappen willen aan hun hectische levensstijl. Het appartement is omgeven door een aantal uitstekende visrestaurants, tapas bars en cafés en u bent op slechts een korte loopafstand van enkele van Barcelona mooiste zandstranden. Het appartement is ook op loopafstand van het winkelcentrum Diagonal Mar, waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft tijdens uw verblijf.

License : HUTB-013791

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2015-12-17 a las 14.37.53

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven