Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Vita lägenheter i Barcelona
White Apartments Barcelona

Vita lägenheter i Barcelona

En av de senaste trenderna inom inredningen, också kallad den svenska stilen, är kombinationen med vita väggar, vita tak, vita dörrar och vita möbler kombinerat med vitt trägolv och minimalistisk inredning. Detta för att skapa en fräsch, polerad och modern känsla i hemmet. Den helvita stilen ger ofta en illusion att lägenheten är större än vad den i själva verket är.
Vi har valt ute topp tre av våra mest populära vita lägenheter i Barcelona, för den som söker att komma iväg från vardagsstressen och kunna ta det lugnt i en vit fräsch miljö.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Designlägenheter i Eixample

Från      772 SEK / NATT
Från 14399 SEK / MÅNAD

White Apartments Barcelona

Denna fantastiska Poble Sec hyreslägenheten av möbler och golv i olika toner av putsat trä i kombination med den annars helvita dekorationen, vilket skapar en chic och modern miljö. I vardagsrummet hittar du en vit soffa, en vit matta, en spegel med vita ramar och ett vitt middagsbord med tillhörande stolar. Den har också ett vit säng i direkt anslutning till ett stort fönster där ljuset strömmar in.
En lång hall leder ned till det andra sovrummet, som är inrett med en vit gardin som fångar in härliga fläktar. Du hittar även ett porträtt av en ung kvinna.
Du kommer att älska de charmerande vita dekorativa inslagen så som blommorna, ljusstakarna och den vita statyn av dansade kor.

Lägenheten ligger i det fantastiska Poble Sec-området, i närheten av Sant Antoni-marknaden där lokalborna gör sin shopping. Området är också känt för sina fantastiska tapas-restauranger, främst den kända Carrer Blai, som alltid har öppet sent på kvällarna.
Ett flertal stora turistattraktioner, som MACBA art museet och La Rambla är alltid bara en kort promenad bort.

Licens : HUTB-007578

Svedish

Perfekt plats för att hyra i Barcelona

Från     800 SEK / NATT
Från 14300 SEK / MÅNAD

White Apartments Barcelona

Detta otroligt designade hem är en av våra favorit av våra vita lägenheter i Barcelona. Lägenheten är dekorerad med en utsökt till och är perfekt för den som uppskattar konst och stil. Vardagsrummet är inrett med en samling av vita möbler, så som en vit soffa, kaffebord, lampskärmar, middagsbord och stolar, kombinerat med några inslag av brunt och beige.
Exempelvis loungemattan och säckkuddarna i soffan. I loungen kommer det in rikligt med ljus från den egna balkongen.
Denna lägenheten har inte så mycket inredning, men kommer med fina vita noshörningar på och en vit LOVE-skylt i sovrummet.
En vitt hall med tillhörande takljus leder till sovrummen. Det största sovrummet kommer med tillgång till balkong, en gigantisk säng med vita lampor.

Denna Les Corts lägenhet är lokaliserad i ett område för fantastisk shopping på grund av dess närhet till Core Inglés och L’illa. Under din vistelse kommer du vara nära Diagonal Avenue, som är en stor genomfart med ett flertal stora företag. Lägenheten ligger också nära till Camp Nou, som är FC Barcelonas hemmaarena.
Området är känt för dess små härliga torg och fantastiska restauranger.

Licens : HUTB-009163

Svedish

Moderna vindsvåningar med terrass i Barcelona

Från       906 SEK/ NATT
Från 21926 SEK / MÅNAD

White Apartments Barcelona

Detta vackra penthouse blandar helvita möbler med rustika inslag, som regelplattor och mörka trägolv. Denna ger lägenheten en varmare stämning och får den annars helvita lägenhet att inte kännas för kall och stel
Det större sovrummet är organiserat med linneskåp, väggar och speglar och ett flertal ljusstakar. Allrummet är inrett utifrån ett helvitt tema, med vita fåtöljer och soffor, ett visst kaffebord, ett vitrinskåp och ett vitt som är dekorerat med färgstarka objekt. Du kommer också två vackra sovrum inrett i olika toner av beige, vitt och silver som är gjort av material i god kvalité. Du har också tillgång till en balkong och tre nyrenoverade badrum. Detta är en lägenhet med terrass, med stora friytor och loungemöbler att ta det lugnt i under dagarna.

Lägenheten ligger i närheten av Plaza Espanya, i närheten av många stora turistattraktioner. Dessa inkluderar turistfavoriter som Parc de Joan Miró, the Font Màgica och the Fira de Barcelona. Förbindelserna är mycket goda så att du enkelt kommer kunna ta dig genom Barcelona stad under din vistelse!

Licens: HUTB-003012

Svedish

Letar du efter lägenhet i Barcelona? Spana in våra erbjudanden på lägenheter i hela staden hos Barcelona Home!

Lägenheter i Barcelona

Captura de pantalla 2015-12-04 a las 12.40.42

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top