Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter som tillåter husdjur
Pet Friendly Apartments

Lägenheter som tillåter husdjur

Vi på BARCELONA-HOME förstår att ditt husdjur är en del av din familj. Det kan vara stressande att ordna någon stans för ditt husdjur att vara under din semester, dessutom kanske du under din semester i Barcelona oroar dej över om ditt husdjur sköts på rätt sätt. Vi har ett förslag, varför inte ta med dej ditt husdjur?  Staden har ett stort antal parker och grönområden och långa stränder som ni tillsammans kan utforska. Dessutom kommer du känna dej som en av lokalinvånarna när du tar en morgonpromenad med din hund före butikerna öppnar. Vi har valt ut våra tre favorit LÄGENHETER SOM TILLÅTER HUSDJUR, perfekt för familjer som reser med husdjur.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LÄGENHET UTHYRES NÄRA LAS RAMBLAS, BARCELONA

Från     63€ / NATT
Från 1200€ / MÅNAD

Pet Friendly Apartments

 

En av vår favorit LÄGENHETER SOM TILLÅTER HUSDJUR är detta mysiga och familjära hem i Barcelona. Boendet är utrustat med ett rymligt vardagsrum som är elegant dekorerat i vitt och brunt, stor soffa och mjuk matta för att ge bra komfort för barnen som leker framför TV: n. Loungen sträcker sig in i en matsal med gott om utrymme. Lägenheten har ett stort sovrum med dubbelsäng perfekt för ett par, och ett lika rymligt sovrum med två enkelsängar perfekt för barn. Båda rummen har mycket förvaringsutrymme, vilket gör dem idealiska för LÅNGSIKTIGT BOENDE eller som en KORTTIDSUTHYRNING I BARCELONA.

Detta hem har ett fantastiskt läge i Poble Sec, nära många av Barcelonas mest kända turistattraktioner, inklusive La Rambla, Plaza Espanya och det vackra Miró-museet. Du kommer att vara bara några minuter från Jardins de Joan Brossa och Jardins Mossen Costa i Llobrera, två parker som ligger på Montjuïc Hill, perfekta för att få lite träning på morgonen. Eller ta din hund för en vandring upp till Mirador del Poble Sec för att njuta av en fantastisk utsikt över Barcelona och Medelhavet.

Tillstånd : HUTB-002624

Svedish

LÄGENHET FÖR FAMILJER I EXIAMPLE

Från     81€ / NATT
Från 1550€ / MÅNAD

Pet Friendly Apartments

Denna 4 SOVRUMS LÄGENHET BARCELONA är idealisk för en familj eller en större grupp vänner som reser med husdjur till Barcelona för semester eller en längre vistelse. En lång hall förbinder ingången till flera rum, inklusive sovrum, två badrum och ett rymligt separat kök med vackra blå skåp och ett brett utbud av apparater. I slutet av korridoren hittar du ett vardagsrum separerat i en matsal och lounge med ett vitt och rött färgschema. Vi älskar kombinationen av mjuka marmorplattor, synliga tegelväggar och starka träbjälkar i taket. Med sin 90 m2 yta är detta hem tillräckligt stort för att rymma husdjur. Med sina flera fönster och fina balkong i slutet av vardagsrummet är lägenheten försedd med ljus hela dagen, vilket gör det till ett trevligt hem att lämna husdjur när du utforskar staden.

Lägenheten ligger i ett lugnt bostadsområde nära Hospital de Sant Pau, bara några minuter från den berömda Sagrada Familia av Gaudí. Närheten till tunnelbanestationen Clot och Avenidia Meridiana gör den här platsen väldigt tillgänglig från stadens centrum med både kollektivtrafik och bil. I det här området hittar du flera trevliga gator som du kan promenera på med din hund och en trevlig trädgård som heter Jardins de Joana Tomás, perfekt för dig och ditt husdjur att koppla av i och få lite frisk luft.

Tillstånd: HUTB-002414

Svedish

LÄGENHET NÄRA CAMP NOU BARCELONA

Från    58€ / NATT
Från 1200€ / MÅNAD

Pet Friendly Apartments

Denna eleganta SANTS BOSTADEN är en av våra mest populära LÄGENHETER SOM TILLÅTER HUSDJUR, designad med underbar smak och med en kombination av olika stilar. Den har ett grå, svart och brunt färgschema som skapar en elegant atmosfär. Vardagsrummet med sina synliga tegelväggar och en elegant svart soffa är en utmärkt plats att hänga med vänner efter en lång dag av sightseeing. Den ansluter till en hall där en hundkorg eller liknande kan placeras. Båda dubbelrummen är rymliga och har tillgång till en underbar balkong som ger mycket ljus under dagen och en fin utsikt över gatan nedan.

Lägenheten ligger i stadsdelen Sants, bara några minuter från tågstationen, med enkel tillgång till några av de mest populära destinationerna i Catalunya. Den ligger även nära tunnelbanestationerna Mercat Nou och Placa de Santa som ger snabb tillgång till stadens centrum och platser som Barceloneta-stranden, Barcelonas kända katedral och det populära El Born-området.

Tillstånd : HUTB-003937

Svedish

 

Letar du lägenhet i Barcelona? Spana in våra erbjudanden på LÄGENHETER ÖVER HELA STADEN med Barcelona Home!

LÄGENHETER BARCELONA

view more apartments swedish
Captura de pantalla 2016-01-04 a las 13.33.30

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top