Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Kongress Lägenheter Barcelona
Congress Apartments Barcelona

Kongress Lägenheter Barcelona

Varje år kommer runt 3 miljoner besökare till Barcelona för affärsändamål, många av dem är närvarande på möten, konferenser, seminarier eller symposier. En nyligen offentliggjord statistik från Internationella kongress- och konventionsföreningen (ICCA) har visat att Barcelona är den tredje staden i världen när det gäller det totala antalet affärsmöten som hålls. En av de största dragningarna är GSMA Mobile World Congress, som lockar över 60 000 delegater i 200 länder varje år mellan 2012 och 2018. Vi har valt ut våra tre favorit Kongress Lägenheter Barcelona, var och en ligger nära en av de tre mest Populära kongresscenter i staden (World Trade Center, Centre Convencions Internacional Barcelona (CCIB) och Fira de Barcelona). Alla dessa underbara boende kommer att ge hög komfort och bra utrustning inklusive gratis WiFi, tvättmaskin och bra luftkonditionering.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

SOLIG LÄGENHET MED HAVSUTSIKT UTHYRES I BARCELONA

Från 68€ / NATT
Från 1500€ / MÅNAD

Congress Apartments Barcelona

Denna vackra 1-RUMMARE är det perfekta boendet för en affärsman eller kvinna som besöker Barcelona för en konferens i det berömda CCIB-centrumet. Beläget på 12: e våningen i en modern byggnad med hiss och concierge, erbjuder lägenheten fantastisk utsikt över staden genom sina massiva fönster. Bredvid fönstren hittar du ett fint högt bord och skrivbord, perfekt för att komma ikapp på några anteckningar medan du beundrar utsikten. Loungen är skild från det fullt utrustade moderna köket med en disk med två pallar, ett bra ställe att äta frukost vid medan du läser nyheterna. Sovrummet som är hotellkvalitet har en stor dubbelsäng med en fin träram samt ett trä skåp med gott om förvaring. För priset, platsen och den smakfulla inredningen är detta en av vår favorit CONGRESS APARTMENTS BARCELONA.

Bostaden finns nära tunnelbanestationen Selva de Mar med enkel tillgång till Barcelonas centrum, vilket gör den här platsen perfekt för dem som också vill utforska kulturcentret och ha en trevlig middag efter sina möten. Den omgivande regionen Diagonal Mar är också en fantastisk plats värd att utforska, där hittar du bland annat Marbella, en av Barcelonas vackraste stränder. Dessutom finns det även många vackra parker och grönområden. Du kommer också att vara mycket nära Diagonal Mar Centro Commercial, ett av stadens populäraste köpcentrum, där din andra halva eller vän kan tillbringa en hel dags shopping medan du är på konferens.

Licens: HUTB-000211

Svedish

STOR LÄGENHET MED TERRASS FÖR GRUPP ELLER FAMILJER

Från     96€ / NATT
Från 1000€ / MÅNAD

Congress Apartments Barcelona

 

Denna rymliga CIUTAT VELLA ACCOMMODATION är perfekt för en grupp unga företagare som kommer till staden för en konferens på World Trade Center. Lägenheten är uppdelad i tre sovrum och kan bekvämt rymma åtta gäster. I vardagsrummet finns gott om plats för flera personer att koppla av efter konferensen samt ett stort kök för att förbereda en trevlig middag i. Middagen kan sedan avnjutas i matsalen eller på den 12m2 stora terrassen utanför. Sovrummen är minimalt inredda men har trevliga trägolv och bekväma sängkläder för att du ska känna dig som hemma. Lägenheten ligger i en modern byggnad med hiss och dörrvakt, och är fullt utrustad med snabb WiFi, tvättmaskin och luftkonditionering.

Denna LÄGENHET FÖR GRUPPER I BARCELONA ligger bara några steg från Placa de les Drassanes, Mirador de Colom och World Trade Center. Från denna punkt har du snabbt tillgång till några av Barcelonas mest karismatiska kvarter, inklusive El Raval och Gothic kvarteret, känt för sina historiska byggnader och gotisk arkitektur. Bostaden är perfekt för de besökare som vill utforska några av turistattraktionerna i Barcelona, eftersom den ligger mycket nära den berömda La Rambla, Boqueria-marknaden och även Barceloneta-stranden.

Licens: HUTB-009304

Svedish

LÄGENHET NÄRA PLAZA ESPANYA

Från    63€ / NATT
Från 1100€ / MÅNAD

Congress Apartments Barcelona

Och för dem som letar efter en plats att bo nära utställningscentret Fira de Barcelona rekommenderar vi en av våra mest populära KONGRESS LÄGENHETER BARCELONA, nämligen denna fantastiska enrummare FÖRETAGSLÄGENHET med praktisk och funktionell layout. Vardagsrummet är möblerat med soffa och tv och ligger intill ett cirkulärt träbord med fyra stolar. Ett polerat öppet kök vetter mot denna matsal. Lägenheten är fullt utrustad med en ugn, spis, mikrovågsugn och allt annat du kan tänkas behöva för att förbereda en trevlig måltid hemma. Smidiga skjutdörrar leder till det lugna och fridfulla sovrummet med en elegant exponerad tegelvägg och massiv dubbelsäng i en fin vit ram. Sovrummet har också ett skrivbord, designer scoop-back stol och en stor garderob för förvaring.

Denna POBLE SEC LÄGENHET har ett utmärkt läge i ett lugnt bostadsområde, bara några minuters promenad från Fira de Barcelona, den berömda Plaza Espanya och den magiska fontänen Montjuïc. Denna region är känd för sin fantastiska variation av tapasbarer och restauranger, liksom dess breda utbud av butiker och köpcentrum. Vi rekommenderar att du går ner till Carrer Blai efter konferensen, denna gata är känd för sina fantastiska tapasbarer. Du kan också besöka Bodega 1900 i närheten för en mer formell middag.

Licens: HUTB-001648

Svedish

Letar du lägenhet i Barcelona? Missa inte våra ERBJUDANDEN PÅ LÄGENHETER via Barcelona Home!

LÄGENHETER I BARCELONA

view more apartments swedish

Captura de pantalla 2015-12-30 a las 14.24.13

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top