Home / Cultuur / Eten en Drinken / Home Fruit
Home Fruit – Baskets of fruits

Home Fruit

Vers fruit in uw appartement

Home Fruit Baskets

Vers fruit van hoge kwaliteit direct van de centrale markt naar uw appartement. Haal uw voordeel uit deze mogelijkheid. Home Fruits biedt u de mogelijkheid om fruit en bessen gratis te bezorgen aan huis. Voor de klanten van Barcelona-Home is er een korting van 20%. U hoeft dan alleen de speciale promo code bcn te gebruiken.

Vind nu uw accommodatie!

Als u met u familie reist of met vrienden en snel een snoepmandje wil dan is dit een goede optie voor u! U kunt genieten van fruit en bessen thuis, of er wat meenemen voor onderweg. Een heerlijke mand met aardbeien,  peren, mandarijnen, sinaasappels, mango’s, appels, kiwi’s en kokosnoten.

 37€ voor Barcelona-home gasten. Bestel nu 

 

Spendeert u een romantische vakantie in Barcelona? Verras uw grote liefde met een mand vol met overheerlijk fruit! De perfecte manier om uw romantische diner mee te beëindigen of om ontbijt mee te maken. Een heerlijke mand vol appels, cherimoya, druiven, aardbeien, kiwi’s, kerstomaatjes, mandarijnen, cranberries en rode bessen.

 50€ voor Barcelona-home gasten. Bestel nu

 

De ‘bedrijfsmand’ is een goede optie als u reist met uw collega’s. Een grote mand met aardbeien, een ananas, druiven, mango’s, kiwi’s, bananen, mandarijnen, sinaasappels, appels, peren.

 62,5€ voor Barcelona-home gasten. Bestel nu

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

eten-en-drinken whats-new-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven