Home / Fritid / Forsränning i Spanien
älskar julia

Forsränning i Spanien

Forsränning i Spanien Forsränning i Spanien. Barcelona erbjuder inte bara kulturella upplevelser utan även otroliga äventyr runt om i staden. Är du en person som älskar vatten och adrenalinkickar? Då är forsränning något för dig!

Precis utanför Barcelona, i Lleida provinsen, ungefär 3 timmar från staden finns det möjlighet att åka på ett actionfyllt river race äventyr! Är ni en grupp vänner finns det möjlighet att åka alla i en och samma båt men även tävla mot andra lag! Du kommer att forsas ner en 14 km lång flod i hög hastighet och tycker att det är enormt spännande!

Du kommer att börja din dag med en kort säkerhetsgenomgång, där du kommer att få din vattentäta kläder inför din vattenlevande äventyr. Du kommer att klättra i båten och då finns det ingen återvändo! När du åker ner 14km längs en flod kommer du att åka genom klippor, skogsområden och slåss mot strömmen! Turister som besöker Barcelona har tyckt att det har varit enormt roligt och väldigt annorlunda! Visst finns aktiviteten tillgänglig i många länder, men forsränningen i Barcelona har blivit oerhört poppis på grund av dess fart och Spaniens fina omgivning!

Information:

Väder:

Endast mycket extremt väder kommer att påverka denna verksamhet

Kläder: 
Badkläder och en handduk rekommenderas

Ytterligare information: 
Denna erfarenhet är inte rekommenderas för icke-simmare. Du kan kombinera forsränning med kanot eller paddling på samma plats. Vi kan ordna transport till platsen för en extra kostnad om så skulle behövas!

Perfekt för personer som älskar att uppleva nya saker och ting utomhus!


View Larger Map

Boende i Barcelona

Visa alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter kultur-sv sport-sv utanfor-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top