Home / Beste plaatsen / Beste brunchspots in Barcelona
Best Brunches

Beste brunchspots in Barcelona

Breakfast+Lunch=Brunch, dus brunch staat eigenlijk voor een laat ontbijt. Barcelona, de stad die alles heeft, biedt natuurlijk ook geweldige brunchspots. Het maakt niet uit of je behoefte hebt aan een gezond tegengif na een feestje op vrijdagavond, of gewoon iets overheerlijks, wij kennen de plaatsjes waar je het beste kunt brunchen. Laat ons jou begeleiden naar sommige spots in de stad voor een kick-ass brunch in Barcelona!

Hieronder geven wij jou de 5 beste brunchspots in Barcelona:

#1 Brunch and Cake

Best brunches in Barcelona: brunch and cakeBrunch and Cake is bekend geworden vanwege zijn Instagram-vriendelijkheid. Elke maaltijd is kleurvol en picture-perfect, en nog belangrijker: het smaakt heerlijk! Hun filosofie is luid en duidelijk: maak absoluut alles homemade en langzaam, met zorg. Wees eerlijk en gebruik enkel de beste ingrediënten. Dit is uitgegroeid tot hun winnende concept en vandaag de dag is het één van de meest populaire brunchspots in de stad!

Adres: Carrer d’Enric Granados, 19
Telefoonnummer: +34 932 37 87 65
Brunch uren: Maandag-Zondag 9:00 -22:oo uur

 

Als je op zoek bent naar een verblijf in de buurt, check dan onze APPARTEMENTEN VLAKBIJ EIXAMPLE!

 

#2 Picnic

piccnicAls je zin hebt in een heerlijke lunch in het centrum van Barcelona, ga dan naar Picnic! Het is zeer opmerkelijk voor zijn lichte omgeving, strakke lijnen en frisse vibes. Het interieur heeft een cool contrast met de Boheemse straten rondom het restaurant. Wij raden je aan om de pannenkoeken, de Franse toast of de zalm uit te proberen. Je zal er geen spijt van krijgen!

Adres: Carrer del Comerç, 1
Telefoonnumer: +34 935 11 66 61
Brunch uren: Vijrdag – zondag 10.30-16 uur

 

Als je op zoek bent naar een accommodatie in de buurt, check dan onze APPARTEMENTEN VLAKBIJ CIUTAT VELLA.

 

#3 Flax&Kale

Brunch in Barcelona: Flax&KaleEet gezonder, wees blijer, leef langer. Dat motto zegt alles over het populaire restaurant Flax&Kale. Ze hebben een eenvoudig concept om gezond en heerlijk eten te serveren in een moderne en stijlvolle omgeving. Ze beschrijven zichzelf als een flexitarisch restaurant en gebruiken heel veel ecologische ingrediënten. Het interieur is geïnspireerd op het Soho district in New York, en is helemaal on-point.

Adres: C/ Tallers 74B, Barcelona
Telefoonnummer:+34 933 17 56 64
Brunch uren: Zaterdag, Zondag, 10:00-17:00 uur
Als je op zoek bent naar een verblijf in de buurt, check dan onze APPARTEMENTEN VLAKBIJ CIUTAT VELLA.

 

#4 Tropico

Brunch in Barcelona: TropicoIs een exotische brunch iets voor jou? Probeer dan Tropico, gelegen in Raval! Hun bedrijfsmissie is “Een reis rond de wereld door de tropische smaken.” Kleur staat centraal in dit restaurant. Hun menu is vrij uitgebreid en zij bieden verschillende soorten smoothies, sapjes, pannenkoeken, eiergerechten en fruit. Je zult zeker genieten van hun vriendelijke personeel en kleurrijke eten. De beste brunches worden elke dag geserveerd tussen 10:00-19:00, dus wees erbij!

Adres: Carrer del Marquès de Barberà, 24, 08001 Barcelona
Telefoonnummer: +34 936 67 75 52
Brunch uren: Ma-Zon 10:00 – 19:00 uur

 

Als je op zoek bent naar een accommodatie in de buurt, check dan onze APPARTEMENTEN IN RAVAL.

 

#5 Federal Café

Brunch in Barcelona: Federal Cafe Federal Café is een klein verborgen juweeltje gelegen in Raval. Het café heeft zijn naam van een kleine stad in Australië en wordt erkend voor zijn relaxte stijl en gezellige interieur.
Mis hun heerlijke egg Benedict salade of de dagelijks vers gebakken taarten niet. Ook raden we je aan om hun verse sapjes of smoothies uit te proberen.

Adres: Carrer del Parlament, 39, 08015 Barcelona
Telefoonnummer:+34 931 87 36 07
Openingsuren: Ontbijt & brunch van dinsdag tot vrijdag tot 13 uur/ zaterdag en zondag tot 16 uur 

 

Als je op zoek bent naar een verblijf in de buurt, check dan onze APARTMENTS IN RAVAL.

 

Locaties beste brunchspots in Barcelona

 

BEKIJK MEER RESTAURANTEN IN BARCELONA

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven