Home / Verblijf / Sitges Carnaval Appartementen
Sitges Carnival Apartments

Sitges Carnaval Appartementen

Carnaval wordt over de hele wereld gevierd om nog even te genieten voor de vastentijd. Een van de meest populaire bestemmingen in Spanje om carnaval te vieren is Sitges, een stad op ongeveer 30 km ten zuiden van Barcelona. Het SITGES CARNAVAL, bekend als een van de populairste evenementen van het jaar, zal gevierd worden tussen 2 februari en 10 febrauri 2016, met een lange lijst van optochten en feesten die plaatsvinden op elke dag tijdens carnaval. De feesten zijn voorzien van kleurrijke line-ups, schaars geklede feestende mensen, straatartiesten, live bands en kostuumwedstrijden, met als hoogtepunt de twee grote parades (de “Losbandigheids Parade” op zondag 7 februari en de “Uitroeiings Parade” op dinsdag 9 februari). En, zoals bekend is Sitges een van de meest populaire gay bestemmingen in Europa, organiseert de stad ook een Gay carnaval rond deze tijd. Feest mee! Hier volgt een lijst van onze favoriete SITGES CARNAVAL APPARTEMENTEN.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

SITGES APPARTEMENT MET PANORAMISCH UITZICHT

Vanaf €92 / NACHT
Vanaf €1680 / MAAND

Sitges Carnival Apartments

Een van onze topfavorieten van de SITGES CARNAVAL APPARTEMENTEN Is dit fantastische 1-SLAAPKAMER APPARTEMENT SITGES, ideaal voor een koppel of twee vrienden die een bezoek aan de stad brengen voor carnaval in februari. De grote woonkamer is ingericht met een comfortabele grijze hoekbank en een felrode salontafel, samen met een eettafel voor vier personen. De zonnige ruimte wordt gekenmerkt door veel ramen en kamerhoge schuifdeuren die leiden naar een 8 m² eigen terras met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de stad. Dit appartement bevindt zich op de 7e verdieping, en biedt een panoramisch uitzicht over een aantal van de meest indrukwekkende gebeurtenissen van het festival. De slaapkamer is voorzien van een groot tweepersoonsbed en is ingericht met een elegante kleurstelling van grijs, zwart en wit. Er is ook een slaapbank beschikbaar voor een extra gast.

Het appartement is gelegen in het centrum van de stad, in een rustige woonwijk. Op slechts een paar minuten afstand vindt u diverse beroemde toeristische attracties, Waaronder het Museu Romantic Can Llopis, de kerk van San Bartolome y Santa Tecla en het strand Platja de Sant Sebastia. Tijdens carnaval bent u ook dicht bij zowel de Losbandigheidsparade (vindt plaats op zondag 7 februari) als de Uitroeiingsparade (op dinsdag 9 februari). 

License : HUTB-006125

buttomsNL

DAKAPPARTEMENT MET TWEE TERRASSEN IN HET HART VAN SITGES

Vanaf €108 / NACHT

Sitges Carnival Apartments

 

Voor een fantastische vakantie in Sitges tijdens het Sitges Carnival 2016, raden we dit luchtige dakappartement aan in het hart van het culturele centrum. Het interieur is voorzien van een nautische stijl, met elementen zoals boot schilderijen, licht gekleurd of gewit hout en rieten stoelen, vermengd met eigentijdse elegantie voor een look die de nabijheid van de Middellandse Zee laat zien. Dit SITGES APPARTEMENT is voorzien van 2 slaapkamers, een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed perfect voor een paar en een kleurrijk en zeer mooi ingerichte tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Het appartement is perfect voor een familie of een groep vrienden. Het hoogtepunt van dit appartement is de toegang tot twee terrassen met een fantastisch uitzicht over de stad, de zee en de bruisende straat beneden. Eén van deze terrassen is voorzien van een prachtige witte tafel, ideaal om te genieten van een maaltijd tijdens het kijken naar het vuurwerk dat af gaat in de hele stad.

Dit VAKANTIEAPPARTEMENT IN SITGES is gelegen tussen het Museu Romantic Can Llopis en de Kerk van San Bartolome y Santa Tecla, waar veel van de belangrijkste gebeurtenissen van het festival zullen plaatsvinden. Het is ook in het midden van de twee populaire parades die die week zullen plaatsvinden. In deze regio vindt u een aantal prachtige straatjes met winkels, bars en restaurants met fantastische zeevruchten en traditionele tapas

License : HUTB-013701

buttomsNL

GEWELDIG 3-SLAAPKAMER APPARTEMENT IN SITGES

Vanaf €233 / NACHT

Sitges Carnival Apartments

 

Als u Sitges bezoekt met een groep vrienden voor het carnaval, dan raden wij dit ruime 3-slaapkamer appartement aan, een van onze favoriete SITGES CARNAVAL APPARTEMENTEN. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden, kasten met opbergruimte en toegang tot een balkon met uitzicht op de straat beneden. U deelt twee enorme badkamers, waarvan er één is uitgerust met een hydro massage bad, perfect om te ontspannen na een lange dag sightseeing. De gemeenschappelijke ruimte is ingericht in een lounge ruimte met comfortabele banken en een flatscreen-tv, een zonnige eethoek tegenover het balkon en een volledig uitgeruste keuken voor het koken van een heerlijk diner met vrienden voordat u naar de carnaval after-parties gaat.

Het appartement is gelegen in het centrum, in de buurt van de Plaça del Pu Vedre en het Casa Bartomeu Carbonell. Dit is het gebied waar veel van de belangrijkste gebeurtenissen zullen plaatsvinden van het carnaval. U bent ook op slechts een paar minuten van het treinstation van Sitges, met een snelle verbinding naar Barcelona. Waarom niet een dag met de trein om een dagtocht naar de Catalaanse hoofdstad te maken om te zien hoe men daar carnaval viert in vergelijking met Sitges? Of misschien een nacht door te brengen in deze stad door het boeken van een van onze BARCELONA 

Licentie: HUTB-006524

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2016-01-20 a las 10.40.43

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven