Home / Verblijf / Korte termijn verhuur in Barcelona
Short term Apartments

Korte termijn verhuur in Barcelona

Barcelona is één van de meest populaire bucketlist steden. Voor goede redenen, namelijk de cultuur, architectuur, het weer, sport. Als je van plan bent om tijdelijk in Barcelona te verblijven voor zaken of voor een toeristische vakantie, is Barcelona Home er om jou te helpen een verblijf te vinden dat aan jouw voorwaarden voldoet. Wij bieden een grote lijst aan met appartementen die te huur zijn voor een korte periode. Onze accommodaties zijn zeer uitgebreid: studio’s, privékamers, appartementen, huizen of jachten. Barcelona Home heeft appartementen over heel Barcelona. Je kan kiezen uit een groot aanbod met alle voorzieningen die nodig zijn om jezelf thuis te voelen tijdens je korte verblijf in Barcelona. Contacteer ons over de beschikbaarheid van de accommodaties waar je geïnteresseerd in bent via mail of via onze de online klantenservice op onze website.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

APpARTeMENT vlakbij CAMP NOU BARCELONA

Van 64 € / NACHT
Van 1250 € / MAAND

APARTMENT VLAKBIJ CAMP NOU BARCELONA

Dit appartement is gelegen in het Sants-Montjuïc district, op enkele minuten van het Plaça de Sants metrostation (L1/L5) met directe verbinding naar Plaza Catalunya, Arc de Triomf en de bekende Sagrada Familia. Op korte wandelafstand van España Industrial Park, Plaza Espanya, het Nationale Paleis en de Magische Fontein van Montjuïc. Voor voetbalfans is de nabijheid van  Camp Nou STADIUM, ideaal, thuisstadion van FC Barcelona.

Licentie : HUTB-003937

buttomsNL dutch

Zolder met Privé terras IN EIXAMPLE

Van      84€ / NACHT
Van 1350 € / MAAND

Zolder met privéterras in Eixample

Dit grote luxeappartement heeft in totaal vijf bedden waar maximum zes mensen kunnen verblijven. Het heeft een privé terras met een geweldig uitzicht op de Montjuic. Het interieur van dit appartement is elegant ontworpen met heel veel ruimte. Aan het einde van de gang is er een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen. De badkamer heeft een heerlijk bubbelbad om in te relaxen na een zware werk- of sightseeing dag.

Het appartement ligt enkele stappen verwijderd van de Sant Antoni Markt en het Mercat de Sant Antoni metrostation, dat jou van een snelle verbinding naar alle plaatsen in Barcelona voorziet. Op maar een paar minuten afstand van het MACBA museum en de Nationale Bib van Catalonië, alsook de levendige Raval buurt, dat bekend staat om zijn fantastische internationale restaurants. Voor een lekkere en gezonde lunch raden wij u La Marmota café aan, dat aan de overkant van de straat ligt.

Licentie : HUTB-003391

buttomsNL dutch

APPARTEMENT MET BALKON IN HET CENTRUM VAN BARCELONA

Van     63€ / NACHT
Van 1100 € / MAAND

Dit appartement is een geweldige plaats om te verblijven, zowel zakelijk als voor je vrije tijd. Het ligt in het hart van de Sants-Montjuïc buurt, leuk ingericht en uitgerust met een snelle Wi-Fi verbinding om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De woonkamer heeft toegang tot een balkon, waar u van de zon en het uitzicht op de straat kunt genieten. De lange slaapbank in de woonkamer voorziet het appartement van twee extra gasten. De keuken is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om te kunnen koken. De slaapkamers zijn elegant gedecoreerd.

Het appartement ligt in een rustige residentiestraat in de drukke Sants-Montjuïc buurt. Het is dichtbij Plaza Espanya en andere bekende attracties, zoals de Fira van Barcelona, Palau Nacional, Magische fontein in Montjuic, en het Las Arenas winkelcentrum, dat vroeger een stierengevechten arena was. Op korte wandelafstand zijn verschillende metro en bushaltes. Voor een gezellig diner raden we de nabije Poble Sec Buurt  aan, bekend om zijn geweldige tapas en “pinchos” bars.

Licentie : HUTB-001180

buttomsNL dutch

Op zoek naar appartement te huur in Barcelona? Check onze speciale deals op appartmenten in heel de stad met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

Picture1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven