Home / Verblijf / Huur vier-slaapkamer appartement
settttttttt

Huur vier-slaapkamer appartement

Als grote groep is het niet gemakkelijk om vakantie appartementen te vinden. De meeste appartementen die er online te vinden zijn, hebben vooral 2 of 3 slaapkamers en dat betekent dat één of twee personen zich moeten opofferen om op de sofa te slapen of een hotel te boeken, wat veel meer geld kost.
Maar dat het niet gemakkelijk is om een groot vakantieverblijf te vinden, betekent niet dat het onmogelijk is. Wij kunnen u verschillende geweldige vier slaapkamer appartementen aanbieden voor vriendengroepen en/of families. Vlakbij winkels en openbaar vervoer gelegen, wat het gemakkelijk maakt om verschillende bekende bezienswaardigheden en districten te bereiken. Of je nu verblijft voor een paar dagen of enkele maanden, deze appartementen zijn allemaal beschikbaar voor Korte en Lange termijn. Indien je meer wilt weten over onze appartementen of evenementen in Barcelona, neem dan een kijkje op onze website: WWW.BARCELONA-HOME.COM.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

APPARTEMENT IN EIXAMPLE

Van 1550 € / MAAND

4 BEDROOM APARTMENT IN EIXAMPLE

Dit is een zeer ruim appartement met een helder en stijlvol design. Dankzij de grootte ervan, is het ook heel praktisch en veilig voor kinderen. De slaapkamers zijn allemaal groot en volledig uitgerust met een knus bed en een grote kast, zodat u comfortabel kunt slapen en veel ruimte heeft om te bewegen. De keuken is ingericht met een mengeling van metallic grijs en matblauw interieur en alle nodige faciliteiten om te maaltijden gemakkelijk te kunnen bereiden. Het appartement is gelegen in de hoofdstraat van de Eixample buurt en is beschikbaar voor zowel lange als korte termijn.

License: HUTB-002414

buttomsNL dutch

APPARTEMENT IN SANT ANTONI, EIXAMPLE

Van  91 €/NACHT
Van 1700 € / MAAND

APARTMENT IN SANT ANTONI, EIXAMPLE

Dit indrukwekkende appartement heeft een modern doch stijlvolle uitstraling dankzij het decor en de rood-witte lay-out. De woonkamer is lang, met toegang tot het balkon, dat zonlicht binnenlaat gedurende de dag. De kamers zijn allemaal gelijkaardig en gemeubeld met een comfortabel bed en kasten, wat de kamers zeer praktisch maakt voor tijdens uw verblijf. De keuken heeft een moderne donkerhouten lay-out, uitgerust met al het nodige gereedschap. Doordat het gelegen is in de Eixample buurt, ligt het appartement dichtbij veel verschillende winkels en restaurants. Het is beschikbaar voor zowel een lang als een kort verblijf.

License : HUTB-007580

buttomsNL dutch

FAMILIE APPARTEMENT PARAL-LEL

Van 1536 € / MAAND

FAMILY APARTMENT PARAL-LEL

Of je Barcelona nu bezoekt met een groep vrienden of met je familie, dit appartement is gewoonweg gemaakt voor jou. Het appartement, gelegen in één van de meest populaire plaatsen van Barcelona, zal jou voorzien van een comfortabel verblijf dankzij de huiselijke sfeer en de gemakkelijke bereikbaarheid van de metro en bushaltes, waardoor je veel touristische spots van Barcelona kan bereiken. De slaapkamers zijn allemaal gemeubileerd met een modern en kleurrijk decor en de keuken bevat alle nodige faciliteiten die je nodig hebt voor een maandelijks verblijf.

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Picture1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven