Home / Verblijf / Airbnb kamers in Barcelona
Airbnb

Airbnb kamers in Barcelona

Airbnb was een zeer populair appartementen platform, waar toeristen hun vakantieverblijven huurden. Echter waren populaire vakantiebestemmingen niet echt gesteld met deze service. In feite hebben Parijs, Londen, Amsterdam etc. stricte regels ingevoerd voor Airbnb verhuurders. Barcelona is ook één van de steden die deze stricte regels heeft afgedwongen voor de eigenaren van te huren appartementen via Airbnb. De invoer van deze regels in de verschillende  steden werd veroorzaakt door het feit dat veel eigenaren woningen zonder een juiste licentie verhuren. De ambtenaren van Barcelona hebben boetes gezet tot €600,000 voor eigenaren die betrapt worden op het verhuren van een Airnbnb zonder een legale licentie; beter bekend als een HUTB ( Habitatge d’Us Turístic- wat  “onroerend goed voor toeristisch gebruik” betekent). Dit certificaat is alleen nodig voor KORTE TERMIJN VERHUUR .  Hoewel de Catalaanse overheid overweegt om de strenge wet te veranderen om het toerisme te behouden, is het noodzakelijk voor eigenaren om een HUTB te hebben als ze hun woning willen verhuren voor minder dan 1 maand.

Er zijn echter niet veel verhuurbedrijven die volledig voldoen aan de overheidsregulering, waardoor ze grote risico’s nemen voor zowel de klanten als zichzelf. Wij, bij Barcelona-home, werken volledig volgens de wet, al onze korte termijn woningen hebben een HUTB Licentie, die op elke pagina van elk appartement gevonden kan worden.

Contacteer ons voor de beschikbaarheid van de appartementen waar je geïnteresseerd in bent via email of via de klantenservice op onze WEBSITE.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Eén slaapkamer apartement in El Born

Van € 855/ MAAND

Een slaapkamer appartement in El Born

Dit appartement is ideaal voor één of twee huurders die in Barcelona willen verblijven voor langer dan een maand. Het rustieke design op de muren maakt dit appartement excentriek maar ook charmant. De hardhouten meubels en vloer van dit ruime appartement zorgen voor een warme en kalme sfeer, zodat gasten zich meteen thuis voelen. De slaapkamer is ingericht met een groot tweepersoons bed, ideaal voor een koppel. Het appartement is gelegen in de  EL BORN buurt, op korte wandelafstand van het Zoológic Park van Barcelona, de ARC DE TRIOMF  en veel verschillende winkels en restaurants. De metro en bushaltes zijn ook dichtbij de residentie.

buttomsNL dutch

Heldere tweepersoons kamer in Centraal Barcelona

Van €570/ MAAND

Heldere tweepersoonskamer in Centraal Barcelona

Deze kamer in een gedeeld appartement is ideaal voor personen die voor een paar maanden in Barcelona komen studeren of werken. De heldere kamer is ingericht met twee bedden en een grote kast met genoeg plaats voor jou en jouw kamergenoot.  De grote ramen voorzien jou van een mooi uitzicht op de omgeving alsook genoeg zonlicht dat de kamer binnen schijnt. Het appartement is ook modern ingericht met alles dat je nodig hebt. Het is gelegen in het centrum van Barcelona, op een korte wandelafstand van de iconische SAGRADA FAMILIA.

buttomsNL dutch

Vintage 2 Slaapkamer Appartement in Example

Van €66/ NACHT
Van €1466/ MAAND

Vintage 2 slaapkamer appartement in Eixample

Mooi en excentriek appartement beschikbaar voor zowel lange als korte termijn verhuur. De Catalaans stijl is overduidelijk aanwezig in dit appartement dankzij het hoge plafond en de mozaïektegels. Er zijn ook twee ruime slaapkamers, die accommodatie bieden tot 4 personen. Via de grote ramen verlicht de zon de witgekleurde muren in het appartement. Het is gelegen op een unieke locatie, recht tegenover het mooie Parroquia de Sant Francesc de Sales church in de Eixample buurt. De Arc de Triomf en het Ciutadella Park en alle andere openbaar vervoer haltes zijn allemaal op korte wandelafstand gelegen

Licentie : HUTB-001273

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona? Check onze speciale deals op appartmenten overal in de stad gelegen met  Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

map

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven