Home / Verblijf / High Class Apartments
High Class Apartments

High Class Apartments

Voor degenen die een hoge levensstandaard waarderen en op zoek zijn naar een appartement in Barcelona dat past bij hun levensstijl, raden wij onze fantastische HIGH CLASS APPARTEMENTEN aan. De appartementen hebben een centrale ligging, een hoge kwaliteit van services en een perfect interieur, elk van deze appartementen is zeker op het niveau van comfort en luxe die u verwacht van uw vakantie of langdurig verblijf in de stad van graven. Barcelona is een plaats die bekend staat om zijn ontspannen leefstijl, de winkelstraten met boetiekjes, de vijfsterren eetgelegenheden en hoogwaardige architectuur. Onze HIGH CLASS APPARTEMENTEN zijn de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen.

 

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LUXE APPARTEMENT MET 4 SLAAPKAMERS EN 3 VERDIEPINGEN BIJ PLAZA ESPANYA

Vanaf €276 / NACHT
Vanaf €2550 / MAAND

High Class Apartments

Het smaakvolle design en meubilair van hoge kwaliteit van dit prachtige LUXE APPARTEMENT MET DRIE VERDIEPINGEN BARCELONA zorgen er voor dat dit een van onze favoriete HIGH CLASS APPARTEMENTEN is. Het appartement is ingericht met een aantal fantastische lounges, uitgerust met modern designer meubilair en een open sfeer. Wij houden van de woonkamer op de begane grond van het appartement, gemeubileerd met een zwartleren bank en bolvormige stoelen, met een prachtige foto van de binnenkant van de Sagrada Familia. De woonkamer leidt naar een luxe eethoek en een volledig ingerichte moderne keuken en een privéterras van 35 m2 met een prachtige lounge die groot genoeg is voor een paar extra gasten. De vier slaapkamers zijn ontworpen met levendige witte en rode kleuren, elk gekenmerkt door zachte verlichting en een extra stoel of bank om op te rusten. Alle slaapkamers geven alle gasten gegarandeerd genoeg privacy en rust die ze nodig hebben, wat het appartement perfect maakt voor een KORTE TERMIJN VAKANTIEVERHUUR voor een groep vrienden die Barcelona bezoeken.

Dit SANTS-MONTJUÏC APPARTEMENT is gelegen op een perfecte locatie dichtbij het beroemde Plaza Espanya met snelle en eenvoudige verbindingen naar de rest van de stad. Op loopafstand zijn het Fira de Barcelona expositiecentrum, het Parc de Joan Miró en de prachtige Magische Fontein van Montjuïc, die oplicht in alle kleuren van de regenboog in de nacht. Niet ver van het appartement is de wijk Poble Sec, met een aantal fantastische restaurants, waaronder Ikibana, Tickets en Bodega 1900.

License : HUTB-002910

buttomsNL dutch

APPARTEMENT DICHTBIJ LA PEDRERA

Vanaf €156 / NACHT
Vanaf €2800 / MAAND

High Class Apartments

Dit prachtige EIXAMPLE APPARTEMENT wordt gekenmerkt door luxe hoge plafonds, prachtige houten vloeren en antieke meubels die een sfeer van elegantie en verfijning creëren. De woonkamer is voorzien van twee klassieke dubbele deuren die toegang bieden tot een schilderachtig balkon, wat typisch voor deze buurt is. Wij zijn dol op het mozaïek behang op één van de muren in de woonkamer, dat goed past bij de bruine lederen sofa’s en de comfortabele grijze banken. Achter het zitgedeelte in de woonkamer is een lange eettafel gemaakt van stevig hout dat een rustieke sfeer aan de ruimte toevoegt. Dit APPARTEMENT MET TERRAS IN BARCELONA is voorzien van een hotelkwaliteit slaapkamer met toegang tot een 25 m2 privé terras met warme stenen vloeren en een tafel perfect voor een ontbijt buiten. De andere twee slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, ideaal voor kinderen om te delen.

Dit appartement is gelegen op een perfecte locatie, in het hart van de meest stijlvolle wijk van Barcelona. Slechts op een paar meter afstand vindt u de beroemde Passeig de Gracia winkelstraat, evenals de veel bezochte Casa Battló en Casa Milà van Antoni Gaudí. De wijk staat bekend om zijn elegante architectuur, de centrale natuur en de overvloed aan leuke cafés en restaurants, waaronder een fantastische tapas bar genaamd Tapas24 net om de hoek. Voor een leuke onderbreking van de dag kunt u een bezoek brengen aan de Jardins de la Torre de les Aigues in de buurt.

License : HUTB-005405

buttomsNL dutch

GLAMOUREUS INTERIEUR DESIGN

Vanaf €203 / NACHT
Vanaf €7800 / MAAND

High Class Apartments

Dit betoverende APPARTEMENT MET DRIE SLAAPKAMERS wordt gekenmerkt door prachtige en romantische ontwerpen, met behulp van verschillende tinten van donker en licht hout gecombineerd met de sfeervolle verlichting om een echt majestueuze sfeer te creëren. De lounge is voorzien van grijze en bruine kleuren en is ingericht met diverse gezellige banken en stoelen. We houden van de zorgvuldig gekozen decoratieve elementen, zoals het verlichte witte herten hoofd en kleine ramen met lantaarns en abstracte schilderijen aan de muur. De slaapkamers beschikken over een mix van bakstenen muren met gladde houten vloeren en grote houten kasten met veel opbergruimte. U heeft ook toegang tot het prachtige privéterras van 25 m2, gedecoreerd met potplanten en compleet met een grote houten tafel met stoelen om te loungen of om te genieten van een brunch onder de zon. Dit appartement heeft een mooie keuken met gladde witte tegels en elegante kasten, die doen denken aan het Franse platteland.

Dit betoverende appartement is een van de meest populaire HIGH CLASS APPARTEMENTEN, het is gelegen in het hart van de luxurieuze Eixample wijk op slechts een paar minuten van verschillende belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Arc de Triomf, La Ciutadella park en het drukke Plaza Catalunya met verschillende bus en metro verbindingen naar andere gedeeltes van de stad Barcelona. Een kleine wandeling brengt u naar de pittoreske El Born wijk, bekend van de verschillende pleintjes en smalle straten met boetiekjes. Of doorkruis El Born om naar het strand van Barceloneta te gaan, een erg populaire toeristische plek in Barcelona.

License : HUTB-004068

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

ACCOMMODATIES BARCELONA

view more apartments dutch

 

Captura de pantalla 2015-12-21 a las 10.24.44

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven