Home / Verblijf / Appartementen in Dexeus
Apartments Dexeus

Appartementen in Dexeus

Gelegen in de rustige wijk Les Corts, Hospital Universitari Quirón Dexeus heeft de bijnaam “Ziekenhuis van kennis” vanwege de sterke faciliteiten voor beroepsopleidingen in een regio die onderzoek, financiële sectoren en de universiteit verbindt. Met meer dan 120 kamers, een team van 400 artsen en het gebruik van de nieuwste medische technologie, biedt het ziekenhuis medische verzorging en eerste klasse operaties aan samen met een breed scala aan specialiteiten. Dexeus was ook een van de eerste particuliere universiteiten in Spanje en heeft een goede reputatie voor het opleiden van afgestudeerden en aspirant MIR kandidaten. Of u nu een patiënt in het ziekenhuis gaat bezoeken, gaat werken of studeren in het ziekenhuis, wij hebben onze top APPARTEMENTEN IN DEXEUS voor u geselecteerd.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LUXE APPARTEMENT TE HUUR OP GEWELDIGE LOCATIE, BARCELONA

Vanaf €79 / NACHT
Vanaf €1500 / MAAND

Apartments Dexeus

Dit kunstzinnig ontworpen TWEE-SLAAPKAMER APPARTEMENT is ingericht met een creatieve mix van stijlen en decoratieve elementen, zoals een grote gebogen metalen lamp, een vintage rode Coca-Cola stoel en een wit herten hoofd (genaamd Bob) aan de muur. De grote woonkamer is voorzien van een gezellige lounge met een flatscreen tv die de ruimte verdeeld in een woonkamer en een volledig uitgeruste open keuken met glanzende witte tegels op de muur. Een gang leidt naar twee ruime slaapkamers met een elegant en minimalistisch interieur met witgekalkte houten vloeren, witte meubels en raampanelen gemaakt van opgeknapt hout. Deze LES CORTS ACCOMMODATIE is perfect voor een KORT VERBLIJF IN BARCELONA voor vrienden van een patiënt in het Dexeus ziekenhuis of voor een arts om in te wonen met zijn familie.

Het appartement is op loopafstand van het ziekenhuis, maar ook van diverse parken en groene zones perfect om wat oefeningen te doen in de ochtend. Het gebied heeft fantastische winkelmogelijkheden, want het is slechts een paar minuten van de Corte Inglés en L’illa winkelcentra. De nabijheid van het metrostation Les Corts zorgt voor een snelle verbinding met het centrum van Barcelona en Barceloneta strand.

License : HUTB-008031

buttomsNL dutch

MODERN EN CHARMANT APPARTEMENT IN BARCELONA

Vanaf €1200 / MAAND

Apartments Dexeus

In het hart van dit charmante appartement voor MAANDELIJKSE VERHUUR IN BARCELONA is de L-vormige open keuken uitgerust met een oven, magnetron, kookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, fruitpers, mixer, koffiezetapparaat, waterkoker, Nespresso-apparaat en zelfs een vaatwasser om het opruimen gemakkelijk te maken. De ruime keuken leidt naar een mooie eethoek en een woonkamer met een gezellige leren bank met een televisie. De zachte verlichting verlicht de warme groene wanden van de ruimte, die een ontspannen en huiselijke sfeer creëren. De slaapkamers zijn smaakvol ingericht en delen een comfortabele badkamer voorzien van een dubbele wastafel, wasmachine en droger, waardoor deze ruimte perfect is voor een langer verblijf.

Dit CAMP NOU APPARTEMENT ligt op slechts een paar stappen van het beroemde voetbalstadion, de thuisbasis van FC Barcelona. Tijdens uw verblijf zult u genieten van de fantastische winkels in dit gebied, niet ver verwijderd van Diagonal en de Gran Via de Carles III, twee van Barcelona’s belangrijkste straten. In de middag kunt u een wandeling maken door het prachtige Jardins de la Maternitat of ga hardlopen in de groene omgeving. Het appartement ligt ook dicht bij het Sants treinstation, waardoor dit de ideale plek is voor degenen die graag dagtochten willen maken naar Sitges of de Costa Brava. Als u dit wilt doen, raden wij u aan om naar onze APPARTEMENTEN IN SITGES en APPARTEMENTEN AAN DE COSTA BRAVA te kijken.

buttomsNL dutch

FC BARCELONA APPARTEMENT TE HUUR

Vanaf €108 / NACHT
Vanaf €2400 / MAAND

Apartments Dexeus

Een van onze favoriete APPARTEMENTEN IN DEXEUS is dit elegant ingerichte appartement voor een verblijf voor op zowel korte als lange termijn, perfect voor vrienden die een bezoek brengen aan een patiënt in het ziekenhuis of medische studenten die op zoek zijn naar een mooi appartement om te delen. Het appartement beschikt over een zeer ruime woonkamer met een open ontwerp, twee banken met een TV langs een eigen balkon. Achter de banken is ook een rustige eethoek ingericht met een zwarte houten tafel en een mooie staande lamp die de kamer van warm licht voorziet. De keuken is gescheiden van de grote woonkamer door een kleine afscheiding en is ingericht met donkerbruine houten kasten en al het kookgerei dat nodig is om uw favoriete gerechten te bereiden. De slaapkamer is ingericht in grijze en paarse kleuren met hotelkwaliteit bedden en beddengoed om op te ontspannen na een lange dag.

Het appartement is gelegen in de buurt van de Travessera de les Corts, de belangrijkste doorgaande weg van de wijk met veel restaurants, tapas bars en winkels. In de buurt vindt u ook de winkelcentra L’illa en Corte Inglés waar u alles voor uw verblijf kunt vinden. Het appartement is op loopafstand van het ziekenhuis en van zowel de metrostations Maria Cristina en Les Corts met een snelle verbinding naar de rest van de stad.

License : HUTB-002523

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

ACCOMMODATIES BARCELONA

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2015-12-16 a las 16.15.06

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven