Home / Sitges / Hapjes in Sitges
Munchies in Sitges

Hapjes in Sitges

Ook al heeft Sitges vele opties als het aankomt op heerlijk eten en een typische Spaanse ervaring, soms is het ook fijn om een goedkope maaltijd te hebben in een lokale bar of restaurant. Er zijn 283 restaurants in Sitges, waarvan wij er een paar hebben verzameld voor alle smaken, voor een ‘late night’ hapje or luie bezorging.

Vind nu uw accommodatie!

Een van de beste burgers in Amerikaanse-stijl van de stad kun je vinden bij Big Al’s. Het heeft het beste van het beste Amerikaanse eten op het menu, van Kip Bacon Ranch Quesadilla’s tot the sappigste Pittige Jalapeño burger. Daar komt ook nog eens bij dat het het beste ambacht bier serveert wat perfect samengaat met het eten. Veel van het ambacht bier is lokaal bier maar ze hebben ook een grote variatie aan Amerikaanse drankjes. Als je hunkert naar burgers, maar toch iets wil eten met wat meer Spaanse invloed, dan is El Santo de ideale plaats. Dit is opgericht door drie Spaanse vrienden die een passie hadden voor lekker eten en heeft een eenvoudig menu met unieke burgers en ook vegetarische opties. El Santo is open tot laat in de nacht, doet aan thuisbezorgen en afhalen, plus het heeft een kindermenu. Als je op zoek bent naar wat traditioneler eten, dan serveert Nieuw Amsterdam ook burgers, net als goede maaltijden uit de Indonesische en Europese keuken. Nieuw Amsterdam loopt onder hetzelfde bestuur sinds haar inauguratie meer dan 40 jaar geleden. Het restaurant is open tot laat, heeft een afhaalservice en is altijd open als er een Barça voetbalwedstrijd is. Voor de sushi liefhebbers biedt Yatai de meest betaalbare maar toch goede kwaliteit sushi van Sitges. De Japanse broers opende samen met een Catalaanse vriend het eerste Japanse afhaalrestaurant van Sitges. Haar specialiteiten zijn Takoyaki, gefrituurde octopus deegballen, Okonomiyaki, een gebakken pizza met groente en yakisob, de beroemde groentenoedels. Alle sushi wordt bereid met verse vis.

sushi

Als je geen eten hebt en het een feestdag is hoef je je geen zorgen te maken, Yummy Pizzeria zal ervoor zorgen dat je niet omkomt van de honger. Je kunt zelf kiezen wat je op de zelfgemaakte pizza’s wil en ze worden bezorgd met 10% korting! Echter, als je graag naar buiten wil dan heeft het restaurant ook een terras waar je van een drankje kunt genieten terwijl je naar voorbijgangers kijkt. Tenslotte, als je op zoek bent naar wat meer pit, dan is het Beach House de beste plek. Australische eigenaars, het Beach House onderging een renovatie waardoor het zelfs nog knusser lijkt! Met een bevoorrecht uitzicht over de beroemde kerk van Stges, is het menu geïnspireerd door de straten van Thailand en de kust van Bali en serveert het de beste Pad Thai in de hele stad.

Er is een perfecte plek voor elk tijdstip en elke smaak waar je je honger kunt stillen met hapjes in Sitges.

 

Featured Image: Kurman Communications, Inc. cc

Photo Credit: Paul Miller cc

 

Accommodatie in Sitges

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

Accommodatie Sitges


Scroll naar boven