Home / Verblijf / Fashion Appartementen Barcelona
p18fsaelid1fse1nut10ag1oggd5vh

Fashion Appartementen Barcelona

Op zoek naar een chic appartement om te verblijven in Barcelona? De perfecte trip aan het plannen met je vrienden? Zoek niet langer, wij, bij Barcelona Home, willen niet alleen dat onze klanten van de stad genieten maar ook tevreden zijn met de plaats waar ze verblijven. Wij bieden een grote lijst aan met prachtige gerenoveerde fashion APARTMENTEN, gemeubileerd met de meest stijlvolle en luxueuze decors van deze generatie, wat ervoor zorgt dat u zich niet alleen thuis voelt maar u ook een gevoel van glorie en voldoening geeft. In aanvulling op de kosteneffectieve prijzen, zijn de locaties ook nog eens zeer wenselijk voor zowel de lokale bevolking als toeristen aangezien ze dichtbij  het STADSCENTRUM of het strand gelegen zijn. Indien je geïnteresseerd bent in het boeken van een chic en fancy appartement, neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze WEBSITE.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Flat voor groepen in Barcelona

Van 63 € /NACHT
Van 1100 € / MAAND

Flat voor groepen Barcelona

Dit appartement is ideaal voor vriendengroepen en families die willen genieten van een KORT OF LANG verblijf in Barcelona. Dankzij het koninklijk blauwwitte kleurenschema, onderscheidt dit appartement zich sterk van andere accommodaties, wat het een unieke charme geeft. Het wit en gouden decor voegt een royaal gevoel van klasse toe aan de ruimtes, verhelderend doorheen heel het appartement. De woonkamer is zeer open, aangesloten aan de eetruimtes, het balkon en de andere kamers van de flat. Allebei de slaapkamers zijn zeer ruim en hebben het zelfde kleurenthema als de rest van het appartement

Het appartement is gelegen op PLAÇA D’ESPANYA, op korte wandelafstand van Palau Montjuïc en veel andere winkels en restaurants.

Licentie: HUTB-001178

buttomsNL dutch

Exclusief appartement met privéterras in Barcelona

Van 146 € / NACHT
Van 2500 € / MAAND

Exclusief appartement met privéterras in Barcelona

Dit appartement geeft een heel nieuwe betekenis aan chic en luxueus. De woonkamer en alle andere kamers bevatten een mix van fashion en comfort tegelijkertijd, gedecoreerd met een herfst gouden kleurenschema. De prachtige woonkamer is ruim en ingericht met kwaliteitsvol decor, wat een relaxt en plezierig gevoel geeft aan iedereen die hier zit. Alle vijf slaapkamers zijn groot en bevatten allemaal een verschillende stijl, waardoor je kan kiezen voor jouw favoriete design. Het hele appartement is gemeubileerd met alle benodigdheden om jouw verblijf plezierig te maken.

Het appartement is gelegen op Plaça Espanya, dichtbij verschillende WINKELS EN RESTAURANTS . Openbaar vervoer is op een korte wandelafstand, wat jou gemakkelijke toegang geeft tot verschillende delen van Barcelona.

Licentie : HUTB-003013

buttomsNL dutch

Luxueuze Vakantieflat Flat Op Rambla Catalunya

Van 105 € / NACHT 
Van 3300 € / MAAND

Luxueuze flat op La Rambla

Hoge plafonds, mozaïektegels en kwaliteitsvolle lederen sofa’s, niets is zo klassevol als een net gerenoveerd Catalaans appartement! Dit appartement is het voorbeeld van een stijlvol appartement dat de rijke cultuur van Barcelona uitstraalt. De woonkamer, die aangesloten is aan de eetkamer, is ruim genoeg om plaats te bieden aan een grote groep. Het kleurenschema doorheen heel het appartement is warm en licht, met kleuren zoals crème, geel en toffeebruin. De keuken is ingericht met futuristische meubels, zoals de unieke doorschijnende koelkast.

Het appartement is gelegen in het EIXAMPLE DISTRICT, in Rambla de Catalunya. Deze straat staat bekend voor de vele straatwinkeltjes en restaurants op elke hoek. Het appartement is ook heel dichtbij Plaça Catalunya, vanuit hier heb je toegang tot elk district van Barcelona dankzij de enorme hoeveelheid aan OPENBAAR VERVOER.

Licentie: UTB-003308

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona? Check onze speciale deals op apartments overal in de stad gelegen met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

Picture1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven