Home / Verblijf / Veilige Appartementen in Barcelona
Veilige appartementen Barcelona

Veilige Appartementen in Barcelona

Is veiligheid jouw top prioriteit wanneer je op zoek bent naar een accommodatie in het buitendland? Ben je op zoek naar een comfortabel en veilig appartement in Barcelona? Dan ben je op het juiste adres. Barcelona Home is een betrouwbare appartementen agentschap dat vakantiewoningen met licentie aanbiedt die beschikken over een 24 uur noodtelefoon om uw veiligheid te garanderen. Onze klantenservice kan 7 dagen per week bereikt worden en ons multinational team kan veel talen spreken.

Er zijn verschillende maatregelen en voorzorgen die men kan nemen voor een veilig verblijf in het buitenland. Zich bewust zijn van de cultuur en je omgeving, de integratie in de gemeenschap en wonen in een veilige omgeving zijn enkele manieren om uw persoonlijke veiligheid te verhogen. Wij zullen er voor je zijn om al je vragen te beantwoorden en jou advies geven om de veiligheid van jouw verblijf in Barcelona te garanderen. Ook zijn we trots op de netheid en comfort van onze appartementen. Contacteer ons via email of via onze online klantenservice op onze website om meer te weten te komen over de appartementen waar je geïnteresseerd in bent.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

APPARTMENTEN TE HUUR IN DE VEILIGE BUURT, EIXAMPLE

Van €109/ NACHT
Van €2200/ MAAND

 Veilige appartementen in Barcelona

Als je op zoek bent naar een veilig en comfortabel appartement om jouw eigen veiligheid te verzekeren, dan is dit appartement gemaakt voor jou. Het luxueuze appartement is in een chiquere buurt van Barcelona gelegen, wat dit een extreem veilige buurt maakt met veel mooie restaurants en chique boutiekjes om te winkelen. Veel bekende plaatsen zijn op een korte afstand hier vandaan. Het appartement is ingericht met charmante decoraties en vintage meubels. De woonkamer heeft voldoende zonlicht dat via het balkon het appartement binnenschijnt. De slaapkamer heeft een gezellig dubbel bed en is een warme omgeving om vredig te rusten.

Het appartement, gelegen in Eixample, heeft een gemakkelijke toegang tot het stadscentrum, verschillende markten en wereldwijd bekende bezienswaardigheden. Met korte nabijheid van Art Nouveau en Gaudi gebouwen, is het een aantrekkelijke buurt om te wonen. Het is maar een paar straten verwijderd van Plaza Catalunya en de Passeig de Gracia, de meest modebewuste buurt van Barcelona. Op Plaza Real kan je het nachtleven vinden op verschillende terrasjes en in verschillende clubs, maar ook geweldige restaurants zoals Les Quinze Nits. Aangezien de locatie residentieler is, is het er rustiger dan in andere delen van het oude stadsgedeelte. Deze residentiële straten bieden een unieke mix van rust en drukte. Het dichtstbijzijnde metrostation is Passeig de Gracia, op 6 minuten loopafstand gelegen is.

Licentie : HUTB-005513

buttomsNL dutch

VINTAGE MODERN APPARTEMENT DICHTBIJ SAGRADA FAMILIA

Van €1138/ MAAND

veilige appartementen in Barcelona

Dit moderne appartement met vintage touches ligt tussen de Sagrada Familia en Hospital de la Santa Creu y  Sant Pau. Dankzij de hoge ramen en de kleuren van de decoratie, kan je genieten van veel natuurlijk licht, wat niet vaak voorkomt in een typisch Spaans appartement. Perfect voor koppels, families en iedereen die op zoek is naar een positieve vibe.

Het appartement, gelegen in een residentiële buurt, is dichtbij verschillende winkels en supermarkten, wat een extra voordeel is. Het is één van de rustigste en fijnste buurten van Eixample. Met dichtbij metro en buslijnen, waarmee je gemakkelijk naar elk deel van de stad kan reizen. In enkele minuten kunt u de echtheid en essentie van Ciudad Condal ervaren. Ook kan je verschillende dagen spenderen aan het verkennen van de Gothic Buurt met zijn middeleeuwse straten. El Born zal je ook niet teleurstellen.

buttomsNL dutch

VILLA OLYMPIC VERHUUR, VEILIGE EN RUSTIGE LOCATIE

Van €242/ NACHT
Van €6415/ MAAND

Veilige appartementen barcelona

Als je op zoek bent naar een veilig en comfortabel appartement om jouw veiligheid in Barcelona te verzekeren dan is dit appartement iets voor jou. Het elegante appartement heeft een grote woonkamer met parketvloer, verfijnde meubels en een klein balkon met uitzicht op de Torre Agbar van Barcelona. In de omgeving kan je genieten van de groene parken en het gedeelde zwembad maar ook het strand, de prachtige tuinen van  Parc de la Ciutadella en de heerlijke restaurants bij de haven.

Licentie : HUTB-010945

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona? Check onze speciale deals op appartementen overal in de stad gelegen met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

map

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven