Home / Verblijf / College appartementen Barcelona
college apartments

College appartementen Barcelona

Elk jaar komen er duizenden studenten naar Barcelona voor een studie op korte of langer termijn. Het vinden van een geschikt appartement kan frustrerend en moeilijk zijn, vooral in Barcelona. De typische huurcontracten van Barcelona hebben vaak een minimum duur van een jaar, dus het is moeilijk om een woning te vinden die in jouw schema past. Bovendien is de vraag naar woningen in Barcelona groter dan het aanbod, waardoor er een tekort aan huurwoningen is.

Gelukkig kan Barcelona Home jou helpen om de appartementenjacht te vergemakkelijken. Wij hebben een grote lijst aan simpele maar ook chique woningen met flexibele data om aan jouw behoeftes te voldoen. De woningen zijn in verschillende groottes en design, waardoor er verschillende opties zijn om aan uw capaciteitsvraag te voldoen. Onze appartementen zijn ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een comfortabel verblijf in Barcelona zonder zich te moeten binden aan ongewenste huurlengtes. Contacteer ons via e-mail of via onze online chatbalk op onze website voor meer info over de woning die jou interesseert.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Zonnige eenpersoonskamer te huur in Sants

Vanaf 390€ / MAAND

zonnige eenpersoonskamer

Deze eenpersoonsslaapkamer, gelegen in Sants, is te huur. Het heeft een houten vloer. Het grote raam laat veel zonlicht en verse lucht binnen in de kamer. Er is een enkel bed, een bureau en een grote kast in de slaapkamer. Dit is een perfecte woning voor studenten die willen wonen in één van de beste districten van Barcelona.

De ruime keuken is volledig uitgerust om maaltijden te bereiden. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon dat een tafel bevat waar je kan genieten van een heerlijk ontbijt of een goed boek.

Aangezien het appartement in het Eixample district gelegen is, is het omgeven door winkels, supermarkten, restaurants en bars. Het Sant metro station is maar een paar minuten van deze woning vandaan.

buttomsNL dutch

APPARTEMENT VOOR STUDENTEN IN SAGRERA

Vanaf 1100€ / MAAND

la sagrera flat

Dit appartement is de ideale plaats voor een groep studenten die samen willen wonen tijdens hun studie in Barcelona. De warme toon van het appartement creëert een gezellige sfeer. Het appartement bevat een tegelvloer. Elke slaapkamer heeft een comfortabel bed en een grote kast. De meeste slaapkamers hebben een bureau met een stoel. Het appartement is gelegen in het La Sagrera district, een rustige residentiële buurt, afgelegen van het drukke stadscentrum. Maar toch bevat het veel winkels, supermarkten en restaurants in de buurt. Het openbaar vervoer is efficiënt hier. Het appartement is goed verbonden met verschillende populaire plaatsen zoals Plaza Catalunya maar ook het Guinardo Park.

buttomsNL dutch

FAMILIE APPARTEMENT PARAL·LEL

From 1536€ / MONTH

paral-lel appartement

Dit appartement is ideaal voor een groep vrienden of studenten die op zoek zijn naar een woning in één van de beste residentiële buurten van het centrum van Barcelona. De woonkamer heeft een sofa en een dineerruimte. Het interieur design is simpel en wit. De keuken is volledig uitgerust met alles dat je nodig zou hebben.

Het appartement ligt in de Sant Antoni buurt, vlakbij de Mirador del Poble Sec, vanuit waar je een fantastische uitzicht hebt over de stad. Het is ook dichtbij de Sala Apolo gelegen, een populaire nachtclub en concertgebouw. Het appartement ligt ook dichtbij de Carrer Blai, een straat vol met goedkope maar heerlijke tapas bars.

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check dan onze speciale deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

college apartmetns

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven