Home / Verblijf / Appartementen Opium Barcelona
Eigendom vlakbij Opium

Appartementen Opium Barcelona

Barcelona is een stad met oneindig veel feestjes. Het drukke nachtleven van Barcelona biedt jongvolwassenen en college toeristen een unieke feestervaring. De stad zit vol met verschillende soorten clubs en bars. Als je op zoek bent naar een accommodatie vlakbij de clubs en het strand, dan ben je op het juiste adres. Barcelona Home biedt woningen aan die dichtbij de nachtclubs zijn gelegen, vooral Opium nachtclub, waar de beste Dj’s van de wereld regelmatig draaien. Onze huurappartementen zijn niet alleen dichtbij het strand maar ook dichtbij het stadscentrum. Je kan dus genieten van het beste van beide werelden! Bovendien zijn onze eigendommen vlakbij winkels, marktjes, zeevruchten restaurants en cafés. Contacteer ons via e-mail of onze klantenservice online chatbalk op onze website voor meer info over de appartementen die jou interesseren.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

BARCELONETA APPARTEMENT, BARCELONA

Vanaf 1100€ / MAAND

Eigendom vlakbij Opium

Dit moderne appartement is ideaal voor diegene die willen genieten van het strand en het geweldige nachtleven van Barcelona. Het ligt vlakbij het strand, de metro en de markt buurt van Barceloneta. De nachtclub, Opium, waar de beste Dj’s van de wereld draaien, is ook dichtbij dit appartement. Bovendien is deze eigendom ook vlakbij het stadscentrum als ook bij winkels, marktjes, zeevruchten restaurants en cafés.

De woonkamer ligt op de bovenste verdieping en de slaapkamer op het gelijkvloers. De keuken is volledig uitgerust. Het appartement is ingericht met kwaliteitsvolle meubels. Aangezien het op de benedenverdieping ligt, heeft het ook een exclusief privéterras.

buttomsNL dutch

Flats vlakbij Opium Mar, Barcelona

Vanaf 162€      / NACHT
Vanaf 4840€ / MAAND

Eigendom vlakbij Opium

Deze moderne accommodatie is ideaal voor diegene die graag willen genieten van de strandactiviteiten en het geweldige nachtleven van Barcelona. De locatie beschikt over een rijk uitgaansleven, dankzij de nabijheid van verschillende nachtclubs zoals Shoko, Opium en Catwalk.

Het appartement is gelegen in het Villa Olimpica district, vlakbij het bekende Parc de la Ciutadella.  Rondom de haven Olympic, vind je veel verschillende lokale restaurants en kan je genieten van watersporten. Ook ligt het appartement vlakbij het stadscentrum. Door hier te wonen, kan je genieten van het beste van beide werelden: het stadsleven en het strandleven.

Licentie: HUTB-000845

buttomsNL dutch

STRANDHUIS MET DRIE VERDIEPINGEN IN BARCELONA

Vanaf       223€ / NACHT

Eigendom vlakbij Opium

Dit strandhuis met drie verdiepingen ligt slechts op 5 minuten afstand van het strand en de Olympic Haven. Het is de ideale accommodatie voor diegene die verschillende strandactiviteiten en het geweldige nachtleven van Barcelona willen ervaren.  De bekende nachtclub, Opium, ligt vlakbij deze woning. Het district beschikt over veel verschillende restaurants, clubs en bars.

Ondanks het feit dat het omgeven is door tal van leven, ligt het huis in een rustige residentie straat. Deze woning heeft een tuin en twee terrassen met een totale oppervlakte van 63m2. De eerste verdieping heeft een mooie tuin van 20m2, een ruime woonkamer, een gastentoilet en een volledig uitgeruste keuken. De tweede verdieping bevat drie slaapkamers, een badkamer met bad, een sofa in de gang en een terras. De bovenste verdieping is een geweldige plaats om te socializen. Het beschikt over een badkamer en een goed gemeubeld terras van 25m2. Het huis heeft een privéparking voor een fee van 19 €.

Licentie: HUTB-003707

buttomsNL dutch

Op zoek naar een plaats om te verblijven in Barcelona? Check Barcelona Home voor de verschillende speciale aanbiedingen op appartementen in Barceloneta en overal in Barcelona !

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven