Home / Verblijf / Appartementen Bellvitge Ziekenhuis Barcelona
apartment hospital bellvitge

Appartementen Bellvitge Ziekenhuis Barcelona

Ben je een medische student, een dokter of een familielid van een patiënt van het ziekenhuis Bellvitge? Ben je op zoek naar een accommodatie tijdens jouw verblijf in Barcelona? Wij hebben enkele appartementen geselecteerd die vlakbij het Bellvitge ziekenhuis gelegen zijn. Dankzij de korte afstand van jouw appartement naar het Ziekenhuis bespaar je jezelf een hoop reistijd, waardoor je meer tijd hebt om lekker in bed te luieren en je ontbijt voor te bereiden. Contacteer ons via onze email of chat-bar van onze website voor meer info over de woning die jou interesseert.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

EENPERSOONSKAMER IN EEN GEDEELD APPARTEMENT, HOSPITALET

Vanaf  350 € / MAAND

eenpersoonskamer

Deze ruime eenpersoonskamer heeft een comfortabel enkel bed, een grote kast, een eigen TV en een bureau om aan te werken of te studeren. Via het grote raam schijnt er voldoende zonlicht binnen in de kamer.

Het appartement is gelegen in het Bellvitge district, een rustige en veilige plaats vlakbij het Ecológico Park. In de buurt zijn er veel verschillende supermarkten, restaurants en winkels. Deze woning ligt vlakbij het Bellvitge ziekenhuis. Het is ideaal voor een individu zoals medische studenten, dokters of familieleden van een patiënt in dit ziekenhuis, die zich vaak naar dit ziekenhuis moeten verplaatsen.

Het commerciële centrum van Gran Via 2 is hier enkele minuten vandaan, wat zeker een bezoek waard is voor een ontspannende namiddag.

Licentie : HUTB-005513

buttomsNL dutch

APPARTEMENTEN TE HUUR VLAKBIJ BARCELONA TRADE CENTER

Vanaf 92 €/ NACHT

appartement trade center

Dit ruime appartement is  gelegen op de achtste verdieping van een hoogbouw residentie. Het design is simpel maar modern. De warme kleuren van de vloer en de muren geeft het een gezellige sfeer. Het gebouw is gelegen in het metropolitaanse deel van de stad, met een goede verbinding naar de belangrijkste toeristenattracties, als ook de El Prat luchthaven. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer in deze buurt.

Deze woning ligt vlakbij het Bellvitge ziekenhuis waardoor het ideaal is voor individuen zoals medische studenten, dokters en familieleden van een patiënt in dit ziekenhuis, die regelmatig naar het ziekenhuis moeten reizen.

Licentie : HUTB-011701

buttomsNL dutch

EENPERSOONS SLAAPKAMER IN HOSPITALET

Vanaf 350 € / MAAND

eenpersoonslaapkamer

Dit appartement is gelegen in het Bellvitge district, een beter deel van Barcelona. Het appartement heeft een ruime keuken met alles dat je nodig zult hebben, een grote badkamer met een douche, een comfortabel enkel bed, een bureau, een grote ladekast en een grote kast. De TV is exclusief voor jou. Vlakbij vind je veel verschillende restaurants, tuinen, het Ecològic park en een bibliotheek. Het appartement ligt vlakbij het grote winkelcentrum, Gran Via 2, waar je goed kan winkelen of kan genieten van een heerlijke kop thee. Het Bellvitge ziekenhuis ligt op maar een paar meters afstand; deze woning is ideaal voor individu – medische studenten, dokters of familieleden van een patiënt in dit ziekenhuis – die regelmatig naar dit ziekenhuis moeten gaan.

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona? Check onze speciale deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

map

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven