Home / Verblijf / Oude Stijl Appartementen Barcelona
old style apartments

Oude Stijl Appartementen Barcelona

Het interieur ontwerp van Spaanse huizen heeft meestal een rustiek plattelands decor met een vleugje Mediterraanse stijl. Een klassieke Spaanse slaapkamer heeft een kroonluchter hangend aan het hoge plafond.  Bogen worden gebruikt doorheen het hele huis, zoals in de deuren en ramen. Het gebruik van donker hout meubilair is typisch voor de Spaanse huisinrichting. Kleurrijke stoffen worden ook vaak gebruikt. Als u op zoek bent naar een appartement met het rustieke interieur van een huis in Spanje, Barcelona-Home heeft ze. Barcelona-Home biedt consumentvriendelijke leasetermijnen voor mensen op zoek naar korte termijn verhuur, zelfs voor appartementen van dagelijkse verhuur. Neem contact met ons op via e-mail of via de online chat-bar op onze website voor meer informatie over de oude stijl appartementen die jou interesseren.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

CHARMANTE OUDE STIJL 3 SLAAPKAMER APPARTEMENT, ARC DE TRIOMF

Vanaf 146 € / NACHT

Charmant appartement in oude stijl

Het charmante appartement in oude stijl is gelegen in een residentieel gebied, vlakbij de bekende Arc de Triomf. De woonkamer heeft een vintage stijl met authentieke meubels en eigentijdse decoratie, versterkt door schilderijen en versieringen.

Het is gelegen in het hart van Barcelona, maar een paar meter verwijderd van het mooie Parc de la Ciutadella en de Villia Olimpica zone. Vlakbij vind je ook emblematische bezienswaardigheden zoals Plaza Catalunya, Passeig de Gracia of het pittoreske Barri Gothic, met veel verschillende winkels, restaurants en terrasjes waar je een leuke namiddag kunt doorbrengen.

Licentie: HUTB-009572

APPARTEMENT MET DRIE BALKONS OP LAS RAMBLAS

Vanaf 1479 € / MAAND

apartment with three balconies

Dit appartement heeft de hele dag door overvloedig licht binnen schijnen vanuit de twee balkons die uitkijken op Las Ramblas. De deuren zijn dubbeldik om het geluid buiten te houden. In de woonkamer is er een comfortabele bank en een zwarte Kawai piano. Aan het plafond van de woonkamer en slaapkamers zijn er kroonluchters geïnstalleerd. De kamers bevatten gladde parketvloeren en meubels van hoge kwaliteit, wat een elegante touch geeft aan de ruimtes. De ruime, witte en volledig uitgeruste keuken ligt naast de eetkamer, die een balkon heeft met uitzicht op Las Ramblas. Het appartement heeft ook een opslagruimte.

Dit oude stijl appartement wordt aangevuld met één gratis schoonmaakservice per week. Gelegen in het hart van Barcelona, zal het jou voorzien van gemakkelijk transport doorheen de hele stad. Het ligt op een paar meter van de Boqueria market en het Liceu Theater. De haven en het strand zijn ook op een korte wandelafstand gelegen. De Gothic buurt heeft heel veel restaurants om te ontdekken.

MOOI EN CENTRAAL GELEGEN STUDIO IN BORN

Vanaf 2000 € / MAAND

studio Born

De studio ligt in het Born district, het hart van Barcelona. Hier wonen maakt het rondreizen zo gemakkelijk. Het ligt vlakbij de Gothic wijk en zelfs op wandelafstand van het strand van Barceloneta.

Dit is een appartement van 40m2, gelegen op de tweede verdieping en heeft een lift. Ookal is het recent gerenoveerd, het heeft zijn rustieke karakter wel behouden: hoge plafonds met houten balken en stenen muren. De mix van het moderne en vintage decor creëert een uniek design. De woonkamer heeft een dubbel bankbed en een eettafel voor 4 personen. De slaapruimte is gescheiden van de andere ruimtes met een houten gordijn.

Deze studio is ideaal voor een koppel, dat Barcelona kan bezoeken met twee kinderen (extra toeslag van €20 per kind).

buttomsNL dutch

Accommodatie in Barcelona

map old apartments

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven