Puistot

Parc del Laberint

Luontoa ja ihmisyyttä
Tämä puisto auttaa sinua ymmärtämään ihmisen vaikutusta luontoon. Italialainen Dominico Bagutti loi puiston 1700-luvulla. Merkittävin lisä puistossa on labyrintit, jotka antavat puistolle nimen. Uppoudu veistoksiin ja erilaisiin kasveihin ja kukkiin puistossa. Kesä- ja heinäkuussa kaupunki järjestää puistossa erilaisia musiikki konsertteja.

Neighborhood: Horta, Guinardó & Alfons X
Osoite: Germans Desvalls, Barcelona, 08035
Lähin juna: Montbau
Aukioloajat: kymmenestä illan pimentoon

Parc de la Ciutadella

1888 luvun yleisen näyttelyn koti
Barcelonan kaupungin puisto on mahtava paikka kävelymatkan päässä pois kaikesta liikenteestä. Se on yksi kaupungin suosituimmista puistoista ja se sijaitsee Felibe V´s ciutadellalla ja siellä myös Catalaanin nationalismi tukahdutettiin. 1870 linnoitus tehtiin puistoon. Voit vierailla Barcelonan eläintarhassa tai Catalaanin parlamenttitalon sisällä.

Neighborhood: Barceloneta, The Born & La Ribera
Osoite: Passeig de Pujades, Barcelona, 08005
Lähin juna: Arc de Triomf / Barceloneta
Aukioloajat: kymmenestä illan pimentoon

Parc de l’Oreneta

Hauskaa lapsille ja aikuisille

Puisto rakennettiin 1978, jossa oli ennen kaksi vanhaa tehdasta. Se on ihana, hiljainen paikka joka tuo sinut takaisin metsään, jossa voit tehdä luontoretkiä. Siellä on myös joitakin nähtävyyksia lapsille kuten kiikkuja, sokkeloita, pelejä, poniajeluja sekä pieni juna läpi puiston, joka menee läpi tunneleitten ja yli siltojen. Juna on avoinna ainoastaan sunnuntaisin ja lomina.

Alue: Pedralbes

Osoite: Montevideo, 45, Barcelona ES, 08034

Lähin juna: FGC Reina Elisenda

Aukioloajat: kymmenestä illan pimentoon (päivittäin)

Muntanya de Montjuïc

Historiallinen kukkula
Yksi Barcelonan tärkeimmistä kukkuloista on 173 metriä korkea, Montjuic ei ollut asutettu vielä ennen keskiaikaa, vaikka juutalainen neljännes oli laajennettava lähelle Miramarin aluetta. Ensimmäinen polu huippukokoukselle avattiin ja 1640 Segadorin sodan aikana linnoitus rakennettiin kestämään Felipe IV’s iskuja. Myöhemmin tuli Castell de Montjuic (Montjuicin linna). Viimeisen kolmensadan vuoden aikana puistosta on tullu suosittu puisto paikallisten keskuudessa.

Alue: Montjuïc
Osoite: Montjuïc, Barcelona ES, 08004
Lähin juna: Espanya

Parc de Collserola

Suuri luonnonpuisto
Collserolan puisto sijaitsee Collserolan vuorella aivan Barcelonan takana. Se kattaa 8000 hehtaaria laajaa aluetta. Se on yksi suurimmista urbaaneista puistoista Euroopassa. Puistossa on kasveja ja eläimistöä sekä perinteisiä Katalaanialaisia taloja ja argeologisia jäänteitä. Sieltä löydät myös Barcelonan parhaat pyöräily ja vaellus reitit. Lauantaisin 10:30-13 puistossa on järjestettyjä vaellusretkiä.

Alue: Sarrià, Sant Gervasi & Tibidabo
Osoite: Carretera de Vallvidera a Sant Cugat Km 4.7, Barcelona, 08028
Lähin juna: Montbau

Aukioloajat: 24 tuntia

Jardí Botànic de Barcelona

Välimeren kasvi
Barcelonan kaupungintalo määräsi rakennettavaksi kasvitieteellisen puutarhan entisen kaatopaikan paikalle. Puutarhat ovat viiden kasvilajin koti, joita löytyy maista joissa on Välimerenilmasto. Kaikki kasvit ja kukat on järjestetty niille sopivalle paikalla ja elinympäristölle.

Alue: Montjuïc
Osoite: Parc de Montjuïc, Doctor Font i Quer, s/n, Barcelona, 08004
Lähin juna: Bussi: 13, 61
Aukioloajat: 10-17 päivittäin. Heinä-syyskuu: 10-15 päivittäin

Jardins Costa i Llobera

Eksoottinen ja Välimeren kasvistoa
Sijaitsee Barcelonan Montjuic vuorella. Tämän puutarhan pinta-ala on 60000 m2 ja se avattiin yleisölle vuonna 1970. Siellä on eksoottisia kasveja Keniasta, Etiopiasta ja Meksikosta kuten myös Välimereltä. Puisto on nimetty Costa i Lloberan mukaan. Tämä on ihanteellinen paikka kuljeskella ja pitää taukoa vuoren huipulla.mountain.

Alue: Montjuïc
Osoite: Carretera Miramar, 1, Barcelona, 08038
Lähin juna: Drassanes / Paral.lel / Funicular de Montjuïc
Aukioloajat: kymmenestä illan pimentoon päivittäin

Tibidado Vuori

Panoraama näkymä

Tämä kunnioitusta herättävä vuori tarjoaa parhaimmat näkymät Barcelonaan. Köysirata vie sinut 1600 jalan korkeuteen huipulle saakka. Vuori on Barcelonan korkein. Paras aika vierailla vuorella on auringonlaskun jälkeen kun kaupungin valot ovat päällä. Barcelonan vanhin huvipuisto sijaitsee täällä. Siellä on myös kirkko Temple del Sagrat Cor ja monia ravintoloita ja vuoristohotelleja.

Pääseminen sinne:

Placa de catalunyalta ota bussi Avinguda del Tibidabolle, josta voit ottaa erikoisbussin joka vie sinut köysiradalle. Köysirata on avoinna päivittäin 7:45-21:45

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kaupunkimme lapsesi

Majoitus Barcelona


Scroll To Top